Můj kousek štěstí

Má Forejta jen na hraní?

Málokdo pochybuje, že v sobě Eva a Přemysl nalezli zalíbení. Je téměř směšné, že se herečka tváří, jako by včera vstoupila do kláštera. Stydí se za novou známost?

Tvrdohlavá Eva Burešová se ne a ne naučit komunikovat s novináři a fanoušky. Teď má novou posedlost: nic nepřiznávat. Ač snad už i děti z mateřských školek dobře vědí, že hvězda seriálu Slunečná chodí s Přemyslem Forejtem (33), známým šéfkuchařem, tmavovláska budí dojem, že neví, že muži existují. Patrně si neuvědomuje, že se tímto podivným, nevysvětlitelným postojem může necitelně dotknout i samotného Forejta.

Jak k tomu brněnský rodák, který sbíral zkušenosti v nejlepších zahraničních restauracích, přijde, že ho slavná přítelkyně zapírá? Není mu to nepříjemné? Co když jej napadlo, že Eva o něm nemluví proto, že je pro ni jen chvilkovou kratochvílí?

Mlčí jako ryba

A tahle kacířská myšlenka mu na mysl přijít skutečně mohla. Eva o něm nechce mluvit, místo aby celému světu svěřila, že se s ním cítí dobře a plánuje i společnou budoucnost. O krásce je známo, že na hledání lásky na celý život podle všeho zanevřela. Nežije ani s otcem svého malého synka, muzikantem Michaelem Krásným (37), ani s dalším nápadníkem, tanečníkem Matyášem Adamcem (21), oba jí utekli, stejně jako mnoho jiných.

Špatná zpráva

„Od patnácti let jsem pořád byla v nějakém vztahu,“ říká Eva. To není tak docela obvyklé. „Třeba to vyzní blbě, ale když jdu na nějakou schůzku a bavím se s muži, připadají mi strašně směšní,“ dodává cynicky. Tohle není pro Přemysla Forejta právě dobrá zpráva. Jsou snad pro krásnou herečku ze Slunečné muži jen legračními figurkami?

Je možné, že si s charismatickým vlasatcem jen pohrává jako kočka s myší? Na Štědrý den byli spatřeni na Staroměstském náměstí a vypadali jako spokojený pár. Je tomu tak i ve skutečnosti? Na to se zeptejte Evy, která k tomu ostatně i sama vyzývá, když říká: „Nevěřte všemu, co se píše. Choďte prosím rovnou ke zdroji.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden