Moje šťastná hvězda

Má herečka slabost pro svého kolegu?

Krásná herečka má na muže pech. Prolomí Markéta Plánková (45) konečně smůlu? Proslýchá se, že má románek s pohledným kolegou!

Vypadá báječně. A spekuluje se, že mezi Markétou Plánkovou (45) a seriálovým kolegou Filipem Blažkem (50) to dost jiskří. Drbům nepomohly ani spekulace, že to herec nemá doma s manželkou Jolanou (44) ideální.

Odešel, když zjistil, že je těhotná

A Blažek už v minulosti ukázal, že od partnerky i dítěte odejít dokáže, před lety opustil Lucii Benešovou (49) a jejich syna Luciána (27). Nikde tedy není psáno, že by to nemohl udělat znovu. Buď jak buď, Plánková by si pořádného chlapa zasloužila.

Loni na jaře se potichu rozvedla s moderátorem Danielem Častvajem (49), se kterým má dceru Julii (12). Říkalo se, že si místo ní našel náhradu a prostě odešel. Nebylo by to poprvé, kdy se k ní muž takto zachoval.

Povídá se, že je mezi napětí a v poslední době si nerozumějí.

Ještě hůř se ke vztahu postavil Roman Štolpa (59), který ji poslal k vodě, když mu oznámila, že s ním čeká holčičku, dnes už téměř dospělou Agátu (17). „Celý začátek těhotenství jsem si přála, aby to nebyl kluk,“ tvrdila před časem herečka. Tak moc v té době chlapy nenáviděla.

Spíš někoho nezadaného

Jestli se potvrdí její románek s Blažkem, snad by se neopakoval podobný scénář, kterým si už v minulosti prošla. V redakci jsme se však jednoznačně shodli, že by si měla najít někoho nezadaného, kdo ji bude na rukou nosit. Určitě si to zaslouží, nervů a stresů už má za sebou opravdu hodně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden