Moje šťastná hvězda

Má Jan Kraus dalšího nepřiznaného syna?

Utajená minulost slavného herce

Když se před 11 lety ozval JANU KRAUSOVI (62) neznámý mladík MAREK (40), byl i sám moderátor překvapený, že jde o jeho syna. Někteří si ale myslí, že se historie může opakovat.

Do osudného dne žil Kraus v domnění, že mu tati mohou říkat jeho legitimní synové DAVID (36), ADAM (33) a JÁCHYM (17). Pak přišel Marek. „Nejdříve si otcovství vůbec nepřipouštěl. Pak to DNA testy potvrdily,“ vzpomíná Marek, který celý život nosí jméno Blažek. „Nakonec jsme byli oba rádi, že to tak dopadlo,“ doplňuje nejstarší Krausův syn, který jako by moderátorovi z oka vypadl. „Vypadat jako Kraus je pro mě závazek ještě větší, než se Kraus jmenovat,“ říká se smíchem Blažek.

Pátý syn?

Léta nepřiznaný syn se svou slavnou rodinou tráví co nejvíce možného času a jak sám říká, se všemi má výborné vztahy. Bude to mít stejně jednoduché i jeho další syn, o kterém Jan zatím neví? Na moderátora totiž prasklo, že údajně má další utajované dítě! „Stává se mi, že na natáčení nebo celkově v našem malém rybníčku, když se s lidmi loučím, tak mi vzkazují, že mám pozdravovat tátu,“ nechal se slyšet herec MARTIN KRAUS (33), kterému nikdo neřekne jinak než český Belmondo. Právě on by měl být tím pátým synem do počtu. Jak ale posléze herec vysvětlil, s Janem Krausem ho nepojí žádné příbuzenské vztahy kromě společného příjemní. „Možná díky tomu jsem se dostal do jeho show. Bál jsem se, ale bylo strašně fajn,“ doplňuje pobaveně Martin.

Hlavně je nespojovat

Právě na červeném gauči si Martin vyslechl přímo od Krause, že má moc pěkné příjmení.
Na to jmenovec reagoval se slovy: „Díky tati.“ Jan se proto obořil, že nazvat ho ještě dvakrát tímto způsobem, tak jsou oba ve velké šlamastice. Naštěstí však může být moderátor i jeho partnerka IVANA CHÝLKOVÁ (52) naprosto v klidu. Žádného nečekaného přírůstku v rodině se obávat nemusejí. I když ona by s tím měla asi nejmenší problémy.

Není v tom sám

Moderátor však není jedinou známou osobností, která se dostala skrz stejné příjmení do podobně svízelné situace. Dlouze by mohl vyprávět i loňský favorit taneční soutěže Star Dance LUKÁŠ PAVLÁSEK (37), který musí všude dokola vysvětlovat, že není syn herce LUĎKA SOBOTY (73). Sice pánové nemají stejné příjemní, za to jsou si v obličeji neskutečně podobní.
Když se k tomu přidá Pavláskova ztřeštěná povaha, nelze se mu divit, že pak horko těžko přesvědčuje své okolí, že Luděk není jeho pravý táta.

Sarkastický moderátor zprvu nevěřil, že objevený syn Marek je jeho. Podoba ale rozhodla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden