Moje šťastná hvězda

Má mladého milence?

Podařilo se jí sbalit muže, který byl doteď spojován s Lucií Vondráčkovou?

Našla konečně lásku? Herečka Kateřina Hrachovcová (47) se začala objevovat po boku hokejového brankáře Marka Peksy (30). Nejdřív se potkali při práci, kdy mu svěřila při focení svého psa. Tam se ale sblížili natolik, že se spolu začali vídat i nadále.

Spekulace o tom, že jsou z nich milenci, propukly po nedávném večírku, kam vyrazili společně. Neustále se na sebe usmívali, šuškali si a působili jako pár. Snad se Hrachovcová nespálí. Slavné krásky totiž hokejistovi nejsou cizí.

Peksa se už proslavil přátelstvím s Lucií Vondráčkovou (39). Podobně jako s Kateřinou se s ní seznámil při práci. Natáčeli spolu videoklip. Poté však spolu byli viděni ještě několikrát. Pak však jejich „přátelství“ skončilo. Asi jim společné sbližování někdo překazil. A proslýchá se, že to byla právě Hrachovcová.

Krasavec ji hned okouzlil

Ta je po rozvodu s veterinářem Janem Herčíkem (62) oficiálně sama. Nejdřív se utápěla ve smutku, ale nakonec začala sociální sítě zaplavovat svými odhalenými fotkami. Potetovaná kráska se má čím chlubit, má ukázkovou postavu. Nabídky k seznámení se jí tím pádem jen hrnuly a ona si užívala pozornosti, které se jí dostávalo.

Jeden čas to vypadalo, že se nešťastně zamilovala do svého kolegy Petra Čtvrtníčka (55). Jenomže ten jí měl dát najevo, že mezi nimi víc než přátelství zkrátka vzniknout nemůže. Proto se začala poohlížet jinde. Peksa jí musel hned padnout do oka. Vždyť za těch pár měsíců, co se objevuje v médiích, stihl okouzlit spoustu fanynek.

Manželova nevěra ji zdrtila

Kateřina je bezdětná a rodinu jí nahrazují její zvířata. V minulosti se netajila tím, že by děti chtěla, s veterinářem je ale nakonec neměla. Ten ji opustil kvůli mladší ženě, která k němu přišla na kliniku se zvířecím pacientem.

Přestože této situaci chtěla Kateřina zabránit a často se na manželově klinice vyskytovala, příležitost k záletům si Herčík vždycky našel. Peksa je jeho pravý opak. I když se na něj ženy lepí jako vosy na bonbon, on má vždycky oči jen pro svou partnerku.

Bylo to tak s Vondráčkovou i na zmíněném večírku s Hrachovcovou. Je jasné, že jestli je jejich vztah ve fázi vzájemného oťukávání, těžko může Kateřina plánovat budoucnost. Ovšem mladý partner by s ní časem určitě chtěl díte. To by měla vzít v úvahu.

Kdy se přizná?

O tom ale bude přemýšlet až začas. Zatím si užívá Markovu společnost a nechává vše volně plynout. Kdy přizná, co mezi nimi je? Třeba by krasavec nebyl proti, ale ona se bojí, co za mediální humbuk by se mohlo strhnout.

Snad neskončí jako Vondráčková. Ta vše tutlala tak dlouho, až se začal objevovat po boku jiné ženy, která si ho víc váží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden