Moje šťastná hvězda

Má moc vysoké požadavky

Už to vypadalo, že na lásku definitivně zanevřela. Nicméně to se podle zpěvačky Báry Basikové (56) rozhodně neděje. Stále prý doufá v šanci na lásku, a dokonce se nebojí jít jí naproti. Nicméně Bára se ještě nedávno velmi trápila, a to kvůli rozpadu manželství s Petrem Polákem (41).

Rozvod ji hodně vzal, i když ona sama přiznala, že si ho zavinila tak trochu sama. Jejich vztah už totiž znehodnocovala od začátku, a to kvůli velkému věkovému rozdílu. Nedávala mu příliš šancí a podle toho to prý také dopadlo.Nicméně i přesto se z rozvodu dlouhou dobu oklepávala a podle jejích kamarádek se dokonce i uzavřela do sebe. Na muže neměla ani pomyšlení.

Přestalo ji to bavit

Údajně ji už ale přestalo bavit být neustále smutná a rozmrzelá.Řekla si prý, že přece není všem dnům konec a že i ona ještě může najít svoje štěstí. Její kamarádky měly z jejího pozitivního myšlení velkou radost a jen ji v tom podporovaly. Bára se začala znovu líčit, chodit ke kadeřníkovi, a dokonce i na nákupy.

Zkrátka měla pocit, že se chce zase cítit přitažlivě. Také se provalilo, že Basiková touží po nějakém úspěšném muži, vedle kterého by se cítila vznešeně. Nicméně většina mužů její generace je buď už dávno ženatá, nebo alespoň zadaná.

Nechce rozbít nikomu vztah

Báru tedy čeká celkem těžký úkol, buď se bude muset znovu smířit s někým o dost mladším, nebo by někomu musela rozbít manželství. Jí se údajně nelíbí ani jedna možnost a věří, že osud pro ni stále má někoho v záloze.

S bývalým manželem Petrem má Bára syna Theodora (10), který je velmi zvídavý a upovídaný. Když si náhodou Bára vyšla na večeři s nějakým mužem, kterého Theodor neznal, okamžitě se jí začal vyptávat a mluvil jí do toho, jestli s ním má být nebo ne.

Basiková pochopitelně chce, aby si syn s jejím novým přítelem rozuměl, přes to prý nejede vlak. Nicméně na druhou stranu to Theodor možná až příliš prožívá. Nejraději by jí prý partnera vybral on sám, tomu se ale Basiková směje a říká mu, aby to nechal na ní.

Syn má hlavní slovo?

Nedávno si prý dokonce i s nějakým mužem vyrazila a z její strany to vypadalo velmi nadějně. Nicméně Theodorovi se kandidát nezamlouval, proto nad tím Bára musela zapřemýšlet. Nakonec se prý rozhodla, že dá na synův instinkt. Nicméně nejen kvůli synovi to bude mít Bára s hledáním lásky těžké. Proslýchá se totiž, že z ní muži mají strach. Prošla si hodně vztahy a určitě má na partnera vysoké požadavky. Srovnává je prý s bývalým.

Tedy alespoň muži si to prý myslí. Údajně to s ní nebude jednoduché, a to potenciální partnery celkem děsí. Dávají prý raději přednost nezkušeným ženám, které se do nich bláznivě zamilují. Nicméně to už má Basiková pochopitelně dávno za sebou. Má vůbec šanci najít toho pravého?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden