Moje sladké tajemství

Má něco s kolegou?

Partner dítě zatím nechce, ona ale ano.

Už má věk na založení rodiny a biologické hodiny jí tikají ostošest, přesto mateřství hvězda Slunečné Lucie Polišenská (35) odkládá.

Zatím je však pracovně v jednom kole a nechce na tom nic měnit. Má také o devět let mladšího partnera, který se na miminko zřejmě ještě necítí. Ke své partnerce se veřejně nehlásí a nesmí dát ani žádnou zamilovanou fotku na sociální sítě, jako to dělají její kolegyně.

Orozovič je sympaťák a nejedné ženě se líbí. Je to i případ Lucie?

Lucie si soukromí střeží, přesto je z jejích aktivit patrná náklonnost ke kolegovi, se kterým vystupuje v představení pražského Cabaretu Calembour, Igoru Orozovičovi (37). Ten si nedávno zahrál v seriálu Polda a je také vášnivým hudebníkem.

Navzájem na sebe na sociálních sítích s Lucií pějí ódy a ze společných fotek je jasné, že se vídají poměrně často. Orozovič je velký fešák a podle všeho je už nějaký čas nezadaný. Podlehl i on Luciinu šarmu a lepým tvarům?

Také je k ní věkově blíž a očividně si ti dva padli do noty. Orozovič má děti rád, dokonce pro ně tvoří písničky, a rodině by se možná časem nebránil. A na to herečka slyší. „Nechci to dlouho odkládat,“ prohlásila nedávno Lucie. Jen se musí rozhodnout, koho si vybere za otce svého dítěte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden