Můj čas na kafíčko

Má nového chlapa a velké plány do budoucna

Můj čas na kafíčko

Udělá už v létě Ivana Gottová konec svému oficiálnímu titulu vdovy po velkém zpěvákovi? Je jí šestačtyřicet a má právo začít zase žít...

Symbol české pop music Karel Gott (†80) zemřel před dvěma a půl lety a Ivana Gottová (46) se konečně chystá odložit smutek, alespoň to tak vypadá. Nedá se přitom říct, že by se nový nápadník vedle ní objevil jen tak zčistajasna, Gottovi se s ním ve skutečnosti znají dlouhá léta.

Pro veřejnost nebylo překvapením, když se Ivana Gottová (46) objevila na oslavě kulatého životního jubilea hudebníka Karla Vágnera (80), zato ale překvapilo, s kým tam přišla: společnost jí dělal Leon Tsoukernik (48), majitel řetězce kasin, který se s jejím zesnulým manželem dlouhodobě přátelil.

Ovšem své dvě dcery, kterými se jinak ve společnosti chlubí, Charlotte Ellu (16) a Nelly Sofii (14), nechala protentokrát doma. Paní Ivana se konečně ukázala na veřejnosti s mužem v pozadí, který jí dva a půl roku umožňoval mizet z dosahu veřejnosti a možná i pomáhal s organizací všech gottovských akcí od filmu přes knihu až po červnové megakoncerty.

Pokud se do něho zamilovala, tak rozhodně nenatrefila na žádný tuctový typ, ale spíš na záhadného

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden