Moje šťastná hvězda

Má opět blízko ke kolegovi?

Hvězdy Ordinace v růžové zahradě Štěpán Benoni (36) a Marika Šoposká (31) se měli tajně scházet a spekulovalo se o jejich vztahu.

Ti dva totiž na natáčeni byli jedna ruka. Své partnery ale opustit nechtěli. Jenže po nějaké době musela sympatická herečka odejít na mateřskou dovolenou. Spousta věcí se u ní samozřejmě změnila, ale její náklonnost ke Štěpánovi očividně ne.

Je zpátky v sedle

Po delší pauze se opět vrátila na místo činu. „Jsem tak šťastná, že už mohu pracovat a setkávat se s lidmi, které mám ráda,“ říkala herečka. Nejvíce se jí prý stýskalo po Ivanu Luptákovi (34) a sympatickém Štěpánu Benonim (36).

S nimi si totiž rozumí nejvíc a tráví spolu i volný čas po natáčení. Sama přiznala, že se svého velkého návratu přece jen trochu bála. Jak se ale ukázalo, nebylo to jen kvůli tomu, že se bude muset znovu učit nekonečné haldy textu.

Kdo se o ně postará?

Ještě než se rozhodla, že se vrátí do práce, řešila velké dilema. Nechtěla své dva syny nechat samotné, i přesto, že se jí prý po práci dost stýskalo. Nakonec se ale rozhodla, že se to musí nějak zvládnout i bez ní.

A zjevně k tomu měla vážný důvod. Stejně jako mnoho dalších i jí se pandemie dotkla, a tak si potřebovala nějakou tu korunu přivydělat. Jak se zdá, maminku malého Benedikta (5) a Vincenta (1) výčitky svědomí moc dlouho netrápily.

Na natáčení má totiž svého oblíbence Benoniho. „Jsme opravdu skvělí parťáci. Dobře se nám spolu hraje a rozumíme si i mimo kamery,“ svěřil se Štěpán.

Perfektně si rozumějí

A právě to je zároveň i tím problémem. Marika je z něj podle všeho úplně vedle a bojí se, aby všechno neprasklo a nedozvěděl se to její manžel Petr Čechák (43). Marika se vdávala hodně mladá, a tak se asi není čemu divit, že občas hledá nějaké to nevinné povyražení. Alespoň na chvíli si zvedne sebevědomí a nepřipadá si pak jen jako ta utahaná mamina od dvou dětí, za kterou ji zřejmě považuje manžel.

Uteče od rodiny?

Sympatický Štěpán je ženatý a ani jeden nechce rozbíjet tomu druhému rodinu. Ale jiskření mezi nimi nejde přehlédnout. Kdo ale ví, třeba bude láska a vášeň silnější než oni. Možná by ale stačilo, kdyby Marice manžel věnoval víc času a pozornosti.

Sama se před několika měsíci svěřila, že na tom není po psychické stránce zrovna nejlépe. Trápily ji pocity méněcennosti, připadala si neatraktivní a vůbec jí z toho nebylo dobře. Takové období už ji asi přešlo, může se ale kdykoli vrátit.

Zřejmě i proto je možná tak ráda ve společnosti kolegy Benoniho, který je proslulý tím, že se k ženám chová jako gentleman. Pokud by se tedy manžel nenaučil pohladit ji občas slovem, třeba by ho nakonec přece jenom opustila. Nebudeme ale předbíhat. Určitě to spolu zvládnou, navíc Ordinace bude brzy končit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden