Můj čas na kafíčko

Má pletky se ženáčem?

Můj čas na kafíčko

Na veřejnosti se manželé snaží vypadat jako spořádaná rodina, doma mají k pohodě hodně daleko.

Je to pět let, co se hvězda Sestřiček Michaela Tomešová (30) provdala za kolegu Romana Tomeše (33). Plete se však ten, kdo by čekal, že u nich doma převládá klid a pohoda. Život s paličatou a výbušnou herečkou není zrovna idylický. Zdá se, že se nad dvojicí stahují temná mračna...

Jejich seznámení bylo jako z romantického filmu. Herec Roman Tomeš (33) se před deseti lety zakoukal do kolegyně Michaely Tomešové, známé více pod jménem Doubravová (30).

Zatímco on věděl, že je to ta pravá, Michaela měla zpočátku prý jisté pochybnosti. Myslela si totiž, že Roman je tak trochu proutník, ale velmi brzo ji vyvedl z omylu a začali tvořit šťastný pár. Když si před pěti lety řekli své „ano“, mnoho lidí to šokovalo a věštili jim brzký konec.

Sňatek se však nekonal pouze z lásky, ale i proto, že herečka už pod srdcem nosila syna Kristiána (4). Záhy se jim rodinné štěstí rozrostlo ještě o jednoho potomka a Míša přivedla na svět syna Jonáše (3).

Byť mladí manželé působí jako jedno tělo a jedna duše, čas od času se prý u nich objeví drsná itálie. Že by byl na vině

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden