Můj kousek štěstí
Má Kostková povolené milence?
Vztah v krizi?
Má Kostková povolené milence?

Herečka ze seriálu Jedna rodina Tereza Kostková (46) na většinu diváků působí svěže a uvolněně. V reálném životě se ale možná dost trápí.

Objevily se dohady, že za to může manželství s režisérem Jakubem Nvotou (46), které se podle některých dostalo do slepé uličky. Není výjimkou, že se z manželů po čase stanou spíše nejlepší přátelé, kteří sice dělají věci společně, ale prý vlastně jen z povinnosti. Je to jejich případ?

Se Nvotou jsou svoji už téměř pět let. Není výjimkou, že to po tolika letech začne skřípat.

Tajná dohoda?

I Kostkové první manželství s režisérem Petrem Kracikem (64) takříkajíc vyšumělo. A Kracik si pak měl navíc hledat milenky. Podle spekulací to vypadá, že se herečka nyní bojí přesně toho samého, a tak zoufale přemýšlí, jak manželství zachránit.

Dokonce se mluví o tom, že s Nvotou mohou brzy mít něco jako volný vztah. Každý by si dělal, co chce. Nebyli by první ani poslední pár, který by něčím podobným procházel.

Něco takového by ale v jejich situaci nejspíše nefungovalo. Kostková je rodinný typ a takový podivný vztah by jistě nenesla dobře a možná by se raději nechala znovu rozvést.

Před kamerou i za kamerou seriálu Jedna rodina má blízko k herci Tomáši Jeřábkovi.

Jen fámy

V letošním roce se chystá další série taneční soutěže StarDance, kterou brunetka bude opět po boku Marka Ebena (65) uvádět. Diváci tuhle dvojici milují. Mnohokrát už se spekulovalo o tom, že jsou tak sehraní, že spolu snad musí něco mít. Podle některých lidí prostě není možné, aby spolu dva lidé trávili tolik času, byli naladěni na stejnou notu a nic mezi nimi neproběhlo.

To jsou ale zřejmě pouhé fámy, nikdy se nic podobného nepotvrdilo, ani to není příliš pravděpodobné. Moderátor se navíc stará o manželku Markétu Fišerovou (63), která je od svých šestadvaceti let upoutaná na invalidní vozík.

Zatímco v případě Ebena a Kostkové jde jen o domněnky a spekulace, faktem je, že pracovní tempo herečky je opravdu zběsilé. Takže svého manžela opravdu může zanedbávat. Režisér se může začít nudit a házet očkem po jiných.

Románek?

I herečka ale může mít své slabosti. Když nedávno na Slovensku natáčela snímek Hlavně vela lásky, tak se prý velmi sblížila s krasavcem Tomášem Maštalírem (45).

Po herci šílely i české fanynky díky seriálu Chlap. Možná si tak Kostková a Nvota nemají vůbec co vyčítat a fungují přesně tak, jak jim vyhovuje.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz