Můj čas na kafíčko

Má ráda vášnivé muže

Ačkoli už to je mnoho let, co žila s Italem Eusebiem Cicottim (63), stále v případě herečky Simony Stašové (66) platí, že má ráda temperamentní muže.

„Ano, je to tak, dnes už dávám ale důraz na spolehlivost a pravdomluvnost, charakter, aby byl vůči mně tolerantní, a hlavně humor mu nesmí chybět,“ říká Stašová, podle které vztah bez smyslu pro humor nemůže fungovat.

Na toho pravého stále čeká

Zdá se ale, že muž, který by všechny tyto vlastnosti splňoval, už se dlouho v životě Simony Stašové neobjevil. Hlavu si s tím ale herečka neláme, sama říká, že buď někdo přijde, nebo ne.

Dokonce se nehroutí ani z toho, že postupně stárne. Sama se chce cítit neustále mladě a také na tom usilovně pracuje. Co ji ale nejvíc žene kupředu, je především to, že je optimistka.

Je jí souzeno žít v Itálii?

Třeba se ale nakonec stane to, co sama Stašová před časem tak trochu řekla. A to, že svůj život dožije ve své milované Itálii. A nelze vyloučit, že to bude právě s Eusebiem, se kterým je stále v kontaktu a hodně si rozumí i na dálku. Byli si prý velkými oporami hlavně v době, kdy byla pandemie koronaviru nejsilnější.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden