Můj kousek štěstí

Má Sabina Laurinová chlapa? Prý spolu žijí!

Přísně tajná láska?

Jeden utekl za mladší, dalšího jí přebrala kamarádka, jiný si prý pořídil dítě s expřítelkyní. Herečka měla na chlapy smůlu. To už ale možná neplatí! Je konečně zadaná?

Smutná, osamělá a věčně na ocet, takový je oficiál­ní status herečky ze seriálu ZOO. Jenže se říká, že skutečnost může být jiná. Několik na sobě nezávislých zdrojů totiž potvrdilo, že se po boku Sabiny Laurinové (52) objevil zatím neznámý muž.

Dokonce si ho měla několikrát přivést do svého bytu. Blondýnka je tajemná, po trpkých zkušenostech z předešlých vztahů se jí ale nelze divit.

Má důvod ho skrývat

Její první láska, herec Michal Dlouhý (55) ji opustil údajně kvůli mladší krásce Lucii Vondráčkové (44). Rocker Josef Vojtek (58) odešel za její kolegyní a kamarádkou, tanečnicí Libuší Hůlkovou (43), dnes už Rohlíčkovou. Nevyšel ani vztah se stomatologem Karlem Kameníkem (56).

A tajemný přítel Petr, kterého se jí před veřejností podařilo dokonale skrývat, si prý během jejich vztahu pořídil dítě s expartnerkou. Nejsou to přitom zdaleka všechny její vztahové průšvihy. Jasně to ale naznačuje, že by měla důvod nového přítele tajit minimálně do doby, než si bude jistá, že je to mezi nimi vážné.

Dcery ho schválily?

Pravdou je, že dnes už má dostatek prostoru pro případný románek. Dcera Valentýna (21) už vylétla z hnízda a mladší Maja (15) už má také vlastní zájmy. Na druhou stranu pro herečku může být zásadní, aby jí dcery možného partnera schválily.

Možná i proto důkladně vybírá, aby měla jistotu, že jejím holčičkám nový muž padne do oka. To se například u bývalého přítele Petra prý nestalo.

Možná i to mohl být důvod, proč se stále scházel s bývalou přítelkyní. Takovou chybu už by sympatická herečka jistě udělat nechtěla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden