Můj kousek štěstí

Má se chystat na masakr!

Dala Felixovi Slováčkovi (78) kopačky, což se dalo čekat už každou chvíli, jelikož se Lucie Gelemová dostává do věku, kdy se pravděpodobnost otěhotnění valem ztrácí a ona chce rodinu.

Postarší milenec jí přes média vzkázal, že ho bolí bederka. A vítězem se stává... Zatím to vypadá na Dagmar Patrasovou (65), Slováčkovu manželku, která rodinnou vilu nikdy neopustí a celých sedm let, kdy trvala zmíněná Felixova nevěra, se tvářila, že on se vrátí, nebo dokonce, že už se vrátil, že mu doma chutná a je spokojený po všech stránkách.

Felix prostě už miminko nikomu neudělá. Bolí ho záda.

Dáda si ovšem teď své vítězství hodlá vychutnat. Vzkazuje své bývalé sokyni, že si má vzít dobré právníky, protože prý žila pár let z peněz jejího muže a Dáda to tak nenechá. Nadzvedla ji hlavně Luciina slova, že měla psát Gelemové výhružné zprávy a „evidentně“ nebyla střízlivá.

A Dáda kontruje, že Gelemová si vymýšlí, lže a „kamufluje“. Tyto dvě dámy si zatím tak hezky po krku nešly. Jistě bude ještě veselo. A co na to „předmět doličný“, slavný saxofonový virtuos Felix? Vzkázal, že je v Jerevanu. Odpověď máme asi chápat takto: „Já nic, já muzikant.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden