Moje šťastná hvězda

Má se Gondíková začít bát o manžela?

Udržuje se ve formě, Jiří Langmajer (57) vypadá dobře. Hodně lidí tvrdí, že by se Adéla Gondíková (50) měla bát. Už to jeho přiznání!

Herec naskočil do seriálu Vytoč mého agenta a zase se před kamerou svlékal, jako už mnohokrát. Jiří Langmajer (57) má alespoň důvod, aby se neustále udržoval v perfektní kondici. Námi oslovené ženy se shodují, že by stále stál za hřích. A to jsou některé z nich o více než třicet let mladší než tento charismatický chlapík.

Je otázka, jestli někdejšího proutníka napravila.

Sbalí nějakou dvacítku?

V zákulisí českého showbyznysu už nějakou dobu kolují informace, že by si na něj jeho manželka měla dát opravdu velký pozor. Adéla Gondíková (50), která momentálně září v seriálu Ulice, je sice stále krásná, čas ale zastavit nedokáže.

Podle mnohých by se klidně mohlo stát, že si „Langoš“ bude chtít dokázat, že je stále borec, a nějaký románek může být na světě. Navíc sám herec přiznal, že bere různé doplňky stravy, aby mu to co nejvíc seklo. Stále častěji se tak ozývají hlasy, že se zkrátka chce líbit mladým „kočkám“ a partnerku by mohl vyměnit za nějakou dvacítku. Otázka je, jestli by toho byl schopen, protože se zdá, že Gondíkovou opravdu miluje.

S nevěrou problémy neměl

Na druhou stranu v minulosti dokázal, že umí být pořádný proutník. Stačí si vzpomenout třeba na jeho románek s modelkou Petrou Faltýnovou (46). Oba byli v té době v manželství. S nevěrou evidentně problém neměl.

Většina jeho žen podle mnoha zdrojů končila v jeho pronajaté garsonce u Divadla pod Palmovkou. Asi tam byla i herečka Marie Málková (40), v jeho náručí skončila třeba i Ivana Jirešová (46), se kterou se sblížili během natáčení Ordinace v růžové zahradě.

Spekulovalo se i o jeho úletu nevěrný s herečkou ze seriálu Vyprávěj Eliškou Křenkovou (34) atd. Třeba se ale kvůli Gondíkové vážně změnil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden