Moje šťastná hvězda

Má smolné období

Je čím dál nervóznější. Proč? Nedaří se jí nic, na co sáhne, a to ani v soukromém, ani v pracovním životě. Dana Morávková (48) si prý svým přátelům čím dál častěji stěžuje, že nic není tak, jak by si přála. Touží po velké filmové roli, chce rozjet podnikání v módním byznysu a také se chce všem chlubit, jak krásné a harmonické manželství má. Jenže ani jedním z toho se bohužel pochlubit nemůže.

Plánuje něco velkého?

Žádná velká role ji nečeká a kabelky, které prý sama navrhuje, se neprodávají nejen proto, že nejsou podle všeho příliš vzhledově pěkné, ale pro většinu obyčejných lidí jsou i cenově nedostupné.

Žádná velká role ji prý nečeká

Navíc ani s manželem Petrem Maláskem (55) to teď nemá moc jednoduché. Dříve bez sebe nedali ani ránu, a teď se spolu na veřejnosti sotva objeví. Už od prázdnin mezi nimi prý panuje pořádné dusno. Malásek se totiž raději než doma zdržuje v práci anebo s přáteli v hospodě.
Jeden z jeho kamarádů se nechal slyšet, že by potřeboval nějakou změnu. O co by ale mělo jít, to je zatím tajné. Možná má prý ale v plánu dalekou cestu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden