Můj kousek štěstí

Má snad Šinkorová tajného milence?

Máme vážné podezření, že v soukromém životě Daniely Šinkorové (44) se blíží zásadní změna. Alespoň podle dění z poslední doby. Už před časem herečka působila dojmem, že chce udělat tlustou čáru za svým dosavadním životem.

Podle lidí z jejího okolí se neustále ve všem nechala ovlivňovat svým manželem Ladislavem Polákem (51). Kvůli němu měla odejít z televizního seriálu a stáhnout se do ústraní. Teď jakoby jí v došla trpělivost a rozhodla se dělat si věci po svém.

Opět se snaží naplno se věnovat své profesi, i když nabídky už se nehrnou tak jako dřív a pouští se i do nových věcí. Například odjela na jazykový kurz do Itálie. Jak ale vyplouvá na povrch, spíš než pilné biflování cizího jazyka, to byla prosluněná dovolená protkaná svobodou.
Užívala si totiž na vyhlášeném ostrově s božskými plážemi, který je mekou dovolenkářů. "Možná se na milovanou Sardinii někdy vrátím," básnila po příletu krásně opálená. Není pochyb o tom, že pobyt nestrávila jen zavřená v učebně.

Proč se ale vlastně herečka, ktou živí její rodný jazyk, honí po kurzech Italštiny? Odpověď je možná nevyslovená, ale na snadě. Mohl to být způsob, jak utéct ze všedního života, který ji možná nenaplňuje, bez dlouhého vysvětlování.

Jinak by jistě vyrazila k moři spolu se svým miláčkem. Nabízí se i otázka, zda herečka už neotevřela srdce jinému muži. .
. Zájezdy podobného typu fungují jako spolehlivá seznamka. A je dost možné, že se Šinkorové na Sardinii dvořili i místní Italové. Proč by se muzikálová kráska nemohla zamilovat do opáleného krasavce? Herečka je se sdělováním svých pocitů do médií opatrná, nikdy o sobě moc neprozradila.

I svatba s Polákem před časem proběhla tajně. Nic tedy není vyloučené ani nyní. Možná Šinkorová všechny brzy překvapí nečekanou novinou. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden