Moje sladké tajemství

Má strach, aby se s ním nerozvedla?

Vyplulo na povrch z tajného deníčku zpěváka Josefa Vojtka (53), že patrně řeší manželskou krizi s Jovankou Vojtkovou (40). Co se stalo, že ze silného Josefa se stává slaboch a dělá věci, které by mu jinak byly pravděpodobně proti srsti? Plní její přání Ukázalo se, že Jovanka na Josefa naléhá, aby výrazně zhubl! Vojtek na sebe práskl, že teď musí pravidelně chodit na procházky svižným tempem a Jovanka na něho chce dohlížet, proto ho doprovází.

Dodal, že nesmí chybět ani očistná kúra. Vypadá to, že se jeho manželce nelíbí, že má Vojtek práce nad hlavu a zanedbává tak svůj vzhled. Evidentně se nechce smířit s Pepou, který jí přibral nějaké to kilo navíc.

Tak mu patrně dala nůž na krk a on tak musí zapracovat na své postavě. Josef se teď snaží zhubnout, jak jen může, protože jinak by ho mohla jeho manželka opustit. Nechce ji ztratit Očividně Vojtek udělá vše, co Jovance jen uvidí na očích.

Není divu, protože by nepochybně nechtěl, aby se s ním rozešla i jeho třetí žena. To by pro něho bylo patrně dost ponižující..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden