Moje šťastná hvězda

Má strach, že ji její muž opustí?

MARTINA PREISSOVÁ (45) začala na svého manžela MARTINA (47) prý pekelně žárlit. Důvodem má být jeho návrat do normálního života.

Ještě před nedávnem to s hercem Martinem Preissem (47) nevypadalo moc dobře. Několik let se léčil s depresemi a pokusil se dokonce i o sebevraždu.

Oporou mu po celou tu dobu byla jeho manželka Martina Preissová (45), která nyní září v oblíbeném seriálu Slunečná a v Anatomii života. Nyní se ale herec postavil na vlastní nohy a snaží se pracovat tak, jako tomu bylo dřív.

Před rokem dostal nabídku na malou roli v seriálu Sestřičky Modrý kód, kde hraje po boku Daniely Šinkorové (48), což vzal jako výzvu a součást terapie. A právě kvůli ní měly začít všechny jejich hádky.

Žárlivost je už rutinní záležitostí?

Herečka si u svých kolegů měla údajně postěžovat, že se o svého manžela bojí. Nyní to ale není kvůli jeho zdravotnímu stavu, ale právě kvůli jeho kolegyni, která mu je až moc blízká.

,,Nečekal bych, že bychom si s Danielou někdy tak sedli. Je to skvělá kolegyně i dobrá kamarádka,“ řekl s potěšením herec. Má Martina snad strach, že by ji kvůli ní opustil? Pravda je, že je jejich vztah víc než kolegiální, čehož si měli všimnou už i ostatní.

Kromě toho měl Preiss také dostat nabídku na roli do nově připravovaného seriálu. Martina z toho nejspíš radost nemá, neboť prý manžela už vůbec neuvidí, budou totiž oba jen v práci.

Na to se sice zpočátku těšila, myslela si totiž, že méně společně stráveného času jim jenom prospěje, že se to nakonec ale až tak zvrtne, to asi nečekala.

Už spolu skoro nejsou

Od té doby, co se Martin vrátil z léčebny, má pořád něco podnikat. Jen ne s hvězdou Slunečné. Snaží se snad dohnat čas, o který kvůli nemoci přišel?

Pravda je, že si má v poslední době pauzy mezi natáčením užívat s mladšími kolegyněmi, jako například s Natálií Halouzkovou (20). A právě to se Martině Preissové nelíbí a už začíná prý trochu žárlit. Kam tohle povede?

Půjdou od sebe?

Začalo se proslýchat, že už to mezi nimi není takové jako dřív. I přesto, že je Martina ráda, jak rychle se její muž zotavil a začal zase normálně žít, byla by radši, kdyby byl více doma.

Všechno mělo dokonce zajít tak daleko, až se začalo říkat, že se u nich schyluje k rozvodu. To měl být ostatně nápad samotného Martina.  Herečka se tak má zuby nehty snažit, aby tomu tak nebylo a zase tvořili šťastnou a spokojenou rodinu. Už jen kvůli jejich společným synům.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden