Můj čas na kafíčko

Má strach, že ji Ondřej podvede?

Můj čas na kafíčko

Vyměnil krásnou modelku za inteligentní novinářku. Opravdu ale udělal dobře, nebo je to jen další přešlap?

Počáteční zamilovanost vyšuměla a nyní čeká Danielu Písařovicovou (43) a Ondřeje Brzobohatého (39) složité rozhodování. Opravdu spolu ti dva chtějí založit rodinu?

Už jen pár týdnů poté, co se dali Daniela Písařovicová (43) a Ondřej Gregor Brzobohatý (39) dohromady, se spekulovalo o tom, že společně brzy založí rodinu. Dokonce o tom promluvila i samotná novinářka. A jelikož se dlouhodobě vědělo, že je to velké přání i známého hudebníka a herce, vypadalo to na hotovou věc.

Založení rodiny v nedohlednu

Jenže měsíce ubíhají a v tomto ohledu žádné novinky. Jako by jim snad vyhovoval život bez dětí. Přitom podle nás v redakci už má Písařovicová nejvyšší čas.

A pokud se jí potomka nepodaří rychle vyřešit s Brzobohatým, možná se začne poohlížet jinde! Hudebník dlouhé roky tvořil pár a rovněž manželskou dvojici s modelkou Taťánou Kuchařovou (34).

Po letech se ale ukázalo, že jim to spolu neklape, a v okamžiku, kdy se na veřejnosti objevil Brzobohatý po boku mladší tanečnice Zuzany Pilné (31), bylo jasné, že tohle

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden