Moje sladké tajemství

Má strach, že se z něj vyklube nevěrník?

Moje sladké tajemství

Má snad Adéla pocit, že má Jiří zase bokovku?

Když se před dvěma lety herečka Adéla Gondíková (47) konečně provdala za herce Jiřího Langmajera (54), vypadalo to na happy end. Jenže bohužel to vypadá, že Adéla svému muži stále nedokáže věřit.

Ve vztahu herečky Adély Gondíkové (47), kterou si teď diváci oblíbili v seriálu Sestřičky Modrý kód, a herce Jiřího Langmajera (54) se pravděpodobně už vždycky budou vznášet pochyby.

Protože Adéla se zřejmě drží hesla, že starého psa novým kouskům nenaučíš. Proto i když se Jiří poslední roky snaží sekat latinu, ona si podezřívavé poznámky zkrátka nemůže odpustit.

Víc snažit už se asi nemůže

Fanoušci se tak podivují, jak jejich vztah vůbec může fungovat. Poté, co se předloni po dlouhých devíti letech vzali, mohlo se zdát, že

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden