Moje sladké tajemství

Má strach, že zůstane sama

Přesto, že Dagmar Patrasová (62) tvrdí, že je velmi šťastná po boku milovaného italského podnikatele Vita (48) a Felix Slováček (75) jí už doslova pije krev, zdá se, že se přes manželův odchod stále nepřenesla.

Podle lidí z blízkosti páru Dády manželství už nějaký rok nefungovalo, zřejmě i kvůli jejím alkoholovým excesům. Každý z manželů si tak žil tak trochu vlastním životem. Otevřel oči Věci se ale daly do pohybu, když se objevila mladá výtvarnice Lucie Gelemová (35), která zřejmě dokázala úspěšnému hudebníkovi otevřít oči a následně ho odvést od rodiny.

Zvláštní je, že zpěvačka tvrdí, že od ní manžel ve skutečnosti nikdy neodešel. Namlouvá si snad, že se k ní vrátí? A jak se k tomu staví Vito? Je s podivem, že mu ještě nedošla trpělivost. Nikdo se mu nedivil Poté, co se provalil vztah muzikanta a výtvarnice, nechala se jejich společná dcera Anna Slováčková (23) slyšet, že se otci vlastně ani moc nediví.

Navíc větší část rodiny Slováčka přijala Gelemovou až překvapivě dobře. Nyní tomu bude už pět let, co Lucie se Slováčkem žije a jejich vztah si nemůže i přes údajné nenávistné útoky Patrasové vynachválit.

Na nějaký návrat k Dádě to tedy určitě nevypadá. Gelemová navíc uvedla, že ona rozhodně ničí manželství nenarušila, protože už totiž dávno nefungovalo. Z problémů by Patrasovou mohl zachránit tedy jedině Vito, kdyby s ním odjela do Itálie a začala znovu.

Určitě jí to ale už nejednou nabízel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden