Můj čas na kafíčko

Má už Jiřího jeho Adéla plné zuby?

Herečka ze seriálu 1. MISE Adéla Gondíková (48) je svému manželovi Jiřímu Langmajerovi (55) velkou oporou.

Ačkoli bývalého proutníka dokázala zkrotit, soužití s ním stejně není snadné. Nejenom že je i podle svých slov Langmajer tak trochu hypochondr, ale navíc má často i problémy s tím učit se texty, s čímž mu tak musí jeho manželka pomáhat.

Složité vztahy v hercově rodině

Navíc se neustále snaží o to, aby napravila pokřivené vztahy mezi jejím manželem a jeho bratrem Lukášem (51). S tím nemá ideální vztah už mnoho let, a i když to občas vypadá na zlepšení, nikdy to nevydrží příliš dlouho.

Bohužel, o moc lépe na tom není ani se svým otcem Jiřím (76). „Ta poslední léta nejsou úplně ideální, protože jsme všichni tři velmi tvrdohlaví,“ svěřil se oblíbený herec. Se svým otcem se údajně Langmajer neviděl už zhruba rok.

Pokusy o smíření nevycházejí

Tehdy se právě Adéla Gondíková pokusila vztahy urovnat a pozvala jeho tatínka k nim do Pyšel. Zpočátku to vypadalo dobře, ovšem další den se Jiří starší omluvil a odjel domů, kvůli čemuž se měl herec urazit.

„Od té doby jsme spolu nemluvili,“ svěřil se smutně hercův otec. Je tak evidentní, že to Gondíková, co se rodinných vztahů týče, nemá vůbec snadné. A i když se hodně snaží je napravit, zatím se to bohužel míjí účinkem.

A je dost možné, že podobné eskapády budou Adélu Gondíkovou postupně vyčerpávat. Ono být oddanou manželkou, oporou, a ještě k tomu se snažit napravovat vše, co její manžel postupem svého života pokazil, musí být velmi složité.

Uteče mu manželka a skončí úplně sám?

Snad ale nezajde až tak daleko, aby začala přemýšlet o tom, že by se s ním rozvedla. Přece jen, právě díky ní se Langmajer změnil. Z bohéma a sukničkáře se stal oddaným mužem, který preferuje jiné životní hodnoty, než které upřednostňoval před lety. A pokud by měl o svou Adélu přijít, mohlo by ho to dostat na úplné dno.

A to určitě nikdo nechce. Asi tak herečce nezbude nic jiného než se smířit s tím, že některé záležitosti prostě napravit nejdou. A i když ona má ve své rodině o mnoho lepší vztahy než její manžel, s problémy pánů Langmajerů nic moc ozdravného nesvede.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden