Moje šťastná hvězda

Má už konečně Alena Mihulová chlapa?

Daří se jí v osobním životě?

Herečka ALENA MIHULOVÁ (51), kterou více než před třiceti lety proslavila role v kultovním snímku Sestřičky, zažívá svůj velký návrat na výsluní. Po pracovní stránce se jí až nadmíru daří. Dá se to samé říct i o jejím osobním životě?

Vdova po fenomenálním režisérovi KARLU KACHYŇOVI (†79), o jednačtyřicet let mladší herečka, je od úmrtí svého milovaného chotě odkázaná na samotu. Nového muže si totiž nedokázala připustit k tělu. Do Kachyni byla natolik zamilovaná, že ani teď s odstupem času, nemůže říct, že se z jeho ztráty dokázala naplno vzpamatovat. „Hrozně mi chybělo a chybí, že se ho už nemůžu dotknout. Že ho nemůžu obejmout a že on nemůže obejmout mě,“ přiznává otevřeně Alena, že jí mužská náruč velmi schází. „Naštěstí jsem tady měla to objímající dítě. A za tu holčičku mu nepřestanu být nikdy vděčná,“ pěje ódy na svou jedinou dceru KAROLÍNU (21).

Touží po opaku

Ať je ale Karolína mámě jakkoli velkou oporou, za zády jí stát stále nemůže. Přece jen má svůj vlastní život. Ideálním řešením pro Mihulovou by tak bylo se znovu zadat. Nebo snad toho pravého už potkala? „Momentálně žádný muž v mém životě není,“ netají se Alena s tím, že kvůli pracovnímu vytížení ani neměla čas se po nějakém milém pánovi poohlédnout.
Slíbila však, že to urychleně napraví. Sama už prý nechce být ani minutu. A jak by si představovala svého pana Božského? Vidí se opět po boku někoho staršího nebo bude lovit ve vodách mezi svými vrstevníky? „Bojím se, že mi pořád ještě imponují starší muži.
Jenom jsem strašně rozhodnutá najít si stejně starého,“ směje se drobná brunetka, která by zřejmě nechtěla se starším partnerem projít stejným peklem jako ke konci s Kachyňou.

Nedokáže najít odpověď

Nejen její okolí se zamýšlí nad tím, proč tíhne k starším mužům. Mihulová si tuto otázku položila už mnohokrát. „Přemýšlela jsem o tom a asi to bude tím, že naši se rozvedli, když mi bylo deset, a tatínek mi chyběl. Zároveň mi velmi brzy odešel a tu ztrátu jsem nesla těžce.
Asi to hraje nějakou roli. A možná taky nemusí. Možná se mi prostě líbí jen starší muži,“ uzavírá se šibalským výrazem herečka, která sice nyní ulehá do postele sama, vzhledem k její stále narůstající základně fanoušků a příznivců se to ale může brzy změnit. Neprozradila nic neobvyklého. Pokud si žena najde staršího muže, má jí podle psychologů nahrazovat otce.

Kariéra versus láska

Herečka vloni zazářila v debutovém snímku SLÁVKA HORÁKA (41) Domácí péče a za svůj skvělý herecký výkon si ihned vysloužila nejen prestižní ocenění Český lev, ale také mnoho dalších zahraničních cen. Zatím poslední si odnesla teprve nedávno z 13. ročníku mezinárodního Neisse Film Festivalu, kde v konkurenci asi 50 soutěžních snímků získala cenu za Nejlepší herecký výkon. A právě díky těmto úspěchům se jí otevírají dveře i do dalších projektů, filmových i divadelních. Snad se tedy brzy Aleně otevře cesta i do nějakého pánského srdce, které za to bude konečně stát.

Jedinou dceru má s režisérem Karlem Kachyňou. Právě ona jí manžela neustále připomíná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden