Moje šťastná hvězda

Má už Ordinace plné zuby?

Zdá se, že brzy řekne navždy sbohem!

Jako nevděk vnímá údajně DANA MORÁVKOVÁ (50) chování televize Nova. V Ordinaci strávila značnou část života a oni s ní prý nejednají na rovinu.


Ohlášený konec Ordinace v růžové zahradě 2 byl nejen pro fanoušky, ale i pro samotné herce velkým překvapením. Někteří z nich se tuto zásadní informaci dozvěděli dokonce na internetu, nikoli od svého zaměstnavatele, který jim měl poslat e-mail.


Výjimkou v tomto ohledu nebyla ani dlouholetá hvězda seriálu Dana Morávková (50). A zdá se, že to nenechá jen tak. S rolí Zdeny Suché strávila jedenáct let a jednání televize pro ni bylo šokující. „Nikdo jsme to nečekali.


Loučí už se herečka se svojí dlouholetou rolí?

Byli jsme všichni v šoku, ale musím říct, že necítím žádnou zášť,“ tvrdila před pár měsíci herečka. Zdá se však, že nemluvila tak docela pravdu a zachovávala pouze loajalitu vůči firmě, kde pracuje. Dnes vidí řadu věcí  jinak a hodná údajně vyvodit vážné důsledky!

Odkopli je jako psa

Počáteční rozvaha a chladný přístup jsou tytam a Morávková řekla upřímně, co si myslí. „Víte, s Ordinací je to jako s chlapem. Po jedenácti letech vás zničehonic odkopne a vy nevíte proč, pak vás ukecá, že to spolu opět dáte dohromady, kývnete, ale už mu nevěříte a koukáte po lepším,“ rozčílila se.

Nikdo se ale nemůže Morávkové divit, že se jí přístup vedení dotkl. Ostatně ani návrat do seriálu jí žádnou jistotu nedává. Děj se kolem její postavy ani v nejmenším netočí a doktorka Suchá je v kamenické nemocnici tak trochu do počtu.

Kdyby najednou zmizela, chvíli by asi trvalo, než by ji začali diváci postrádat. Herečka tak nemá co ztratit. Peníze v jejím případě roli nehrají, seriál už dávno není jejím hlavním zdrojem příjmů, a kdyby ho opustila, nouzí trpět nebude.

Vezme další seriál? 

Konkurenční televize v poslední době točí jeden seriál za druhým, tak je klidně možné, že brzy Morávkovou osloví. Ostatně ještě před lety byla jejich hvězdou v seriálu Velmi křehké vztahy.

„Věřím, že se v pravý čas něco objeví,“ netají se herečka tím, že ji v Ordinaci vlastně nic moc nedrží. Stýskalo by se jí jedině po kamarádech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden