Můj kousek štěstí

Má už za Dádu náhradu?

Muzikant opět v akci

Manželství s Dagmar Patrasovou (66) dává dle všeho Felixi Slováčkovi (79) pěkně zabrat. Zprvu to vypadalo, že by po sedmi letech, které hudebník strávil po boku mladé výtvarnice, mohli svůj vztah slepit a začít znovu.

Po událostech posledních týdnů je ale jasné, že tak snadné to nebude. „S Dádou už nechci nic mít, nechci s ní ani trávit čas doma,“ nechal se Slováček slyšet krátce poté, co jeho žena nabourala svým vozem, odmítla test na alkohol a poté vrávorala pražskými ulicemi. Zdá se, že tato scéna byla pro jejího muže poslední kapkou.

Blondýnka na obzoru

Že by herečka měla mít problémy s pitím, naznačuje hudebník médiím už dlouho. Bohužel se však nezdá, že by se na situaci doma něco změnilo.

Nikdo se tak nemůže divit, že Slováčkovi už dochází trpělivost. A tak dostává svým slovům, že doma s manželkou nechce trávit čas, a vyráží do společnosti bez ní. Ale ne sám, s jiným dámským doprovodem.

Felixově ruce se zřetelně stýská po přítomnosti mládí.

Na několika akcích už se po jeho boku objevila půvabná blondýnka, moderátorka Markéta Dragounová, která odmoderovala kupříkladu jeho nedávný narozeninový večírek. Její přítomnost si saxofonista zjevně užívá a pěje na ni ódy.

Normální ženskou!

Okamžitě se tedy začalo spekulovat, zda je kráska jen dobrou známou, nebo už Felix od manželky opět prchá k mladší ženě. Po manželčině extempore se totiž nechal slyšet: „Dáda dělá zase všechno pro to, abych měl chuť si najít nějakou normální ženskou!“

Svou ženu už vytrestal tím, že ji s sebou nevzal na nedávnou dovolenou do Turecka, kterou strávil s dětmi Annou (28) a Felixem ml. (38). Poté ale manželství možná chtěl dát další šanci a Dagmar vyvezl do Tuniska. Těžko ale říci, zda druhé šance využili. Podle svědectví rekreantů, se o přímořské idyle hovořit nedalo...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden