Moje šťastná hvězda

Má Václav Vydra problémy s pamětí?

Nedaří se mu pamatovat nové vtipy

V lednu herec VÁCLAV VYDRA (60) oslavil kulaté jubileum, ale žádná velká oslava se prý nekonala, protože nemá co slavit. Naopak se s přicházejícím stářím musí potýkat s hodně nepříjemným problémem. Vydra, který se proslavil jako bezedná studnice nejrůznějších vtipů, prý pociťuje výpadky paměti.

Začal zapomínat právě humorné povídky a v paměti mu zůstaly jen staré, už osvědčené. Sám herec tvrdí, že během moderování televizního pořadu Vtip za stovku, kde nejen z jeho úst zazněl nespočet postřehů, se jeho paměť úplně přehltila a ve vtipech začal mít naprostý zmatek.

Ty novější, které si chtěl uchovat, mu prý z paměti úplně vypadly. Problémy se ale v jeho případě nejspíš netýkají jen vtipů. Herec údajně začíná mít velké potíže i s pamatováním si textů svých rolí. Z toho důvodu s sebou dokonce začal vozit paní, která se v divadle živí jako nápověda, a cestou autem na představení si spolu texty opakují.

Jeden z blízkých kamarádů ale situaci uklidňuje. Podle něj se na Vydrovi jen podepsala únava z nemoci, které se herec nemohl dlouho zbavit. Proto se prý chtěl raději pojistit a texty si procvičoval.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden