Moje šťastná hvězda
Má ve svém srdci dva muže…
Jednou už ji viděli, jak si zkouší svatební šaty, nic z toho nebylo. Teď se snad konečně její partner rozhoupal.
Má ve svém srdci dva muže…

Mohl mu ji přebrat jiný slavný muž, tak se PŘEMEK FOREJT (36) konečně odhodlal a požádal EVU BUREŠOVOU (30) o ruku. Důkaz je prý jasný a herečka bude brzy v bílém.

Mnohokrát jí prý slíbil svatbu, ale Evě Burešové (30) zatím pokaždé zůstaly jen oči pro pláč. Hvězda seriálu ZOO se však možná konečně dočká. Na sociální sítě si totiž dala fotku, na které má na ruce krásný prsten.

Spoustě lidem to stačí jako jasný důkaz, že ji šéfkuchař požádal o ruku. Dokonce už se spekuluje o tom, že jsou přípravy na veselku v plném proudu. Pokud si to tedy vlasatý chlapík zase nerozmyslí. Teď má ale důvod, proč by si ji měl raději pojistit.

Herečka o něm neustále básní.

Bojí se Kluse?

Zda Forejt opravdu zásadní krok udělal, se zřejmě dozvíme brzy. Burešové by mohlo být jedno, co ho k tomu tak najednou vedlo, když takovou dobu „odolával“. Nebo by měla znát pravdu? Povídá se totiž o tom, že se majitel luxusní restaurace v Olomouci bál, aby mu ji nepřebral Tomáš Klus (37).

Herečka o něm totiž neustále básní. Navíc spolu tráví hodně času, Klus totiž také hraje v seriálu ZOO. Už několikrát se šířila šeptanda, že mezi nimi je mnohem víc než jen přátelství.

„Na líbání s Tomášem jsem si musela počkat asi rok, ale stálo to za to,“ rozplývala se nedávno Burešová. Přiznala, že je to mezi nimi mnohem hlubší, než si kdy dokázala představit.

Krásný pár

Nikdo by se tak nemohl divit Forejtovi, pokud by na to zareagoval. Věty jeho drahé polovičky totiž nezní jako běžná poklona kolegovi. Navíc i někteří další herci ze ZOO se shodli, že by Burešová s Klusem tvořili krásný pár. Kuchaři se to asi moc dobře neposlouchalo.

Nasadil jí nedávno krásný zásnubní prsten?

Tím spíš, že ani on není zrovna svatý. Proslýchá se, že stále často a rád navštěvuje svoji bývalou partnerku. Dokonce u ní snad má přespávat. On sice tvrdí, že mu jde hlavně o jejich společnou dceru Stellu, podle všeho mu to ale Burešová úplně nevěří.

Možná jí vrtá hlavou, proč se stále povídá, že má blízko k  Michaele Ochotské (38). S tou měl prožít románek ještě před tím, než se poznali, a dodnes si mají skvěle rozumět.

Opustila by ho?

Už mnohokrát se hovořilo o tom, že Burešová Forejta opustí. Možná jejich vztah několikrát zachránil syn Tristan (1), protože mu nechtěla ničit kompletní rodinu. Na druhou stranu, jestli se ukáže, že to kuchař se svatbou zase nemyslí vážně, nebo začne couvat, stát se může opravdu cokoli.

V zákulisí českého showbyznysu se mluví o tom, že tohle už by herečka nerozdýchala. Tím spíš, že její předchozí vztah s hudebníkem Michaelem Krásným (39) skončil neslavně, když ji opustil krátce po porodu prvního syna. Forejta si vysnila jako pana Dokonalého. Prostě už ji ale nesmí zklamat.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz