Můj čas na kafíčko

Má velký strach, že jim krachne manželství

Svatba Adély Gondíkové (46) a Jiřího Langmajera (53) byla vloni v létě pro všechny velkým překvapením. Jak se říká, protiklady se přitahují. Problém ovšem nastává, když se začnou cesty partnerů rozcházet. Zdá se, že přesně tohle se děje slavnému páru.

Chytil druhou mízu?

Někteří lidé z jejich blízkosti se nechali slyšet, že se Adéla začíná bát společné budoucnosti. Spěje jejich manželství krátce po svatbě už ke konci? Jiřího provází pověst proutníka celou jeho kariéru. Neustále je také obsazován do rolí proutníků, protože mu to všichni věří. Naposledy to bylo ve filmu Chlap na střídačku. Tam byl Jiří doslova v obležení krásných žen. Adéla,ačkoli si je vědoma manželovy slabosti pro ženy, věřila, že ho dokáže změnit.

Dosud herec sekal latinu, jenže s postupujícím věkem jako by se mu po starých časech zastesklo. Adéla se prý nestačí divit, co její drahá polovička předvádí. Není to tak dávno, co přišel domů s tím, že se chystá na několikatýdenní cestu do zahraničí. Jen s kamarády. Adélu údajně přepadl strach, jestli ji Jiří náhodou nepodvádí. Proslýchá se totiž, že si nápadně dobře rozumí s herečkou Lucií Žáčkovou (41), která s ním hrála v jeho posledním filmu.

Předávkoval se?

Herečka přiznala, že je těžké se mu zavděčit, protože je dost přísný. „Hlavně na sebe, ale maximum žádá i od druhých. Nejen v práci, ale i v soukromí. Řídí se heslem: Lepší víc, než míň,“ práskla Adéla. Jiří musí mít doma hlavní slovo, a všechno rád přehání. „Když má do něčeho podle návodu nakapat tři kapky, raději jich tam dát deset. Dokonce se mu i stalo, že se předávkoval chlorellou,“ šokovala Adéla.

Člověk pomocí této sladkovodní řasy lépe hubne. Nic se ale nemá přehánět, o čem se Jiří sám přesvědčil. Předávkování chlorellou se projevuje nadýmáním a bolestmi břicha. Herec se pravděpodobně snažil o nějaký kulinářský zážitek, nebo je ze všech těch žen už tak popletený, že si vzal omylem větší dávku chlorelly, než měl, a pak bolestí břicha doslova šílel. Adéla je mu v takových chvílích stále nablízku. Snad šlo v jejich vztahu o malé trable, a Aduš se o Jirkův návrat k proutnictví bojí zbytečně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden