Moje šťastná hvězda

Má z něj strach

Začíná si myslet, že si toho možná nabrala víc, než dokáže zvládnout. Zpěvačka Marta Jandová (45) se zanedlouho ukáže ve své nové vlastní talkshow s názvem Marta. Jandová si do svého pořadu bude zvát hosty a plánuje je pořádně vyzpovídat. Nicméně se proslýchá, že má ze své nové role i tak trochu strach.

Může za to otec?

Do jejího pořadu se má dostavit i její tatínek Petr Janda (77), nicméně Marta má strach z toho, že ji tatínek spíš potopí, než aby ji podpořil. Má totiž tendenci ji zesměšňovat a vidí v tom legraci, nicméně podle Marty se to v tu chvíli určitě hodit nebude. Ona sama bude vystresovaná a potýkat se s otcovými narážkami, na to prý vážně nebude mít náladu. Údajně jeho pozvání navrhlo vedení, a ona se tak musela podřídit.

Bude v jednom kole

To však zdaleka není jediný problém. Marta totiž nejspíš opět usedne do poroty pořadu Československo má talent, a tím pádem bude pracovně v jednom kole. Jen stěží si prý najde čas na manžela a jejich dceru Marušku (6). Je si vědoma toho, že to pro ně všechny bude náročné, a manžel si navíc už teď začíná stěžovat. Snad se její pracovní vytížení nepodepíše na její rodině. Na druhou stranu mít vlastní pořad byl vždycky Martiny sen a je ochotná obětovat hodně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden