Moje šťastná hvězda

Má za sebou velmi náročnou operaci

Vzhledem k tomu, že Jana Krausová (67) není příliš sdílná, co se jejího soukromého života týče, trvalo poměrně dlouho, než vyšlo najevo, jak špatně na tom po zdravotní stránce byla.


V první polovině loňského roku se hvězda seriálu Pan profesor ocitla na operačním sále. „Jsem po operaci páteře,“ šokovala všechny herečka, kterou měly dlouhodobě trápit silné bolesti zad.


Nepříjemné obtíže se snažila léta mírnit cvičením a masážemi. To jí však zaručilo jen  dočasnou úlevu. Proto bylo nutné najít nějaké jiné a hlavně trvalejší řešení.


Už to nešlo vydržet


Jak sama přiznala, problémy se vždy zhoršily po dlouhém sezení v autě, když jezdila s divadlem po zájezdech. Několikrát podstoupila léčbu rázovou vlnou, která stažené svalstvo rozbila a uvolnila, v loňském roce ale prý bolesti nabraly na takové síle, že se herečka rozhodla vyhledat pomoc neurochirurga.


Díky jeho šikovným rukám a týmu specialistů ve vojenské nemocnici je podle svých slov dnes v neuvěřitelně dobré kondici, jako za dávných časů. Po operaci se už v červenci vrátila na jeviště.


Snažila se ale nepřepínat, aby po tak vážném zákroku nabrala dostatek sil. Přesto však v divadle běhala, skákala a hopsala jako by jí nic nebylo. Nyní uznává, že si za všechno mohla do jisté míry sama, protože se vůbec nešetřila a byla neustále v jednom kole.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden