Můj čas na kafíčko

Macháčková: Život začíná po šedesátce!

Hvězda barrandovského seriálu Doktorka Kellerová herečka Kateřina Macháčková (67) o sobě s nadsázkou říká, že je poděs, který se řítí střemhlav vpřed z extrému do extrému.

Už ve svých dvaceti letech otěhotněla se svou životní láskou hecem Petrem Svojtkou (+35), ačkoliv jí její vlastní máma, známá operní pěvkyně Věra Štiborová (62) nutila, aby šla na potrat, porodila syna Petra (44) a později s druhým dnes už bývalým mužem režisérem Ivanem Zmatlíkem (72) i dceru Helenu (36). Proč už ale pak zůstala úplně sama a odstěhovala se na samotu za Prahu? Může za to snad hluboko zakořeněná výchova její nesnášenlivé matky? Nebo přehnaná kritika na všechny kolem jejího zesnulého nemocného otce, legendárního herce a režiséra Miroslava Macháčka (+68)?

V šedesáti nafotila nahé akty

S tím se kvůli vzájemným žabomyším válkám nestihla ani naposledy rozloučit. Svůj workoholismus pravděpodobně zdědila právě po něm. Stejně jako jakousi vnitřní nejistotu a umanutost. Zakrývá svou samotu právě věčným vyhledáváním další a další práce? Ve svých šedesáti dokonce nafotila kalendář s nahými fotkami. Proč to blonďatá herečka udělala? „Přece nebudu sedět doma na zadku a přemítat, že jsem prudérní,“ vysvětlila sama Kateřina. Sebevědomí jí tedy rozhodně nechybí. Proč je tedy pořád bez chlapa, jako tomu bylo po většinu jejího života?

Zůstane už napořád sama?

Šuškalo se o tom, že měla pohledná herečka románek s bývalým manželem moderátorky a herečky Terezy Kostkové (40) divadelním režisérem Petrem Kracikem (58). Co je na tom pravdy? „Tak to nevím, kdo na tohle přišel,“ vyjádřila se podrážděně k tajné aférce sama herečka. Petr ale z jejich vzájemné přitažlivosti tak na oko překvapený nebyl: „Nechci to řešit dneska. To bylo někdy kdysi před lety,“ kličkoval zmateně Petr. Kde je tedy pravda? Najde ještě Kateřina muže svých snů? „Moc si to představit neumím, ale nikdy neříkej nikdy,“ nechala si zadní vrátka otevřené. Nebo už nějaký utajovaný ctitel, který by jí zaplnil dvoupatrovou vilu za Prahou, existuje a herečka pouze mlží?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden