Moje chvilka pohody

Machálková odmítá nápadníky!

Není to tak dávno, co Leona Machálková (50) oslavila životní jubileum. Její věk by jí ale nikdo ani náhodou nehádal. Vypadá totiž skvěle. Navíc se může pyšnit postavou, kterou by jí mohly závidět i o generaci mladší kolegyně.

O to víc je zvláštní, že zpěvačka je stále sama. Od rozchodu s životním partnerem Bořkem Šípkem (†66), který podlehl rakovině a s nímž má syna Artura (14) neměla Machálková žádnou vážnou známost. Čím to je? Nemůže snad na zesnulého partnera zapomenout?

Nikdy se nevdala

Leona Machálková v životě nestála v bílém před oltářem, přestože o tom léta snila. Přála si mít také velkou rodinu, kde by pobíhaly dvě nebo tři děti. Ani to se jí nesplnilo a pokud se nerozhodne pro nějakou náhradní formu mateřství, už se jí to ani nesplní.

Jediným potomkem, které si zpěvačka hýčká a miluje ho nadevše je její syn Artur, kterého měla se zesnulým slavným architektem. Ačkoli si je zpěvačka vědoma toho, že spoustu věcí v životě prošvihla, panice prý rozhodně nepropadá a věří, že někde po zemi chodí muž, který by byl pro ni tím pravým.

Snad proto si tolik vybírá a muže, kteří nezapadají do jejích představ okamžitě odmítá. „Ráda bych poznala nějakého zajímavého chlapíka,“ netají se zpěvačka. Problém je bohužel v tom, že o ni mají zájem muži, kteří se jí zdají nevhodní pro budoucnost.

Samotu si nepřipouští

Zpěvačka prý čeká na tu pověstnou jiskru, která bohužel zatím u žádného z nápadníků nepřeskočila. „Realita je taková, že muži křešou, ale já nevzplanu,“ vysvětluje situaci Machálková.

Samota a smutek samozřejmě občas padnu i na ni. Zpěvačka se proto snaží mít neustále, co dělat, aby na svůj osud nemyslela. Stará se o sebe, chodí dvakrát týdně cvičit, hraje tenis, čte a chodí na hodiny zpěvu.

K tomu všemu se pochopitelně ještě stará o dospívajícího syna a pracuje. Veškeré činnosti jsou však jen marnou snahou, jak odvrátit myšlenky od samoty, která ji trápí. Nezbývá než doufat, že dříve či později se na zpěvačku usměje štěstí a potká konečně muže na kterého tak dlouho čeká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden