Moje šťastná hvězda

Machálková se zapletla do rvačky kvůli dědictví po Šípkovi?

Rodinný oběd se změnil v drama

Do nevděčné role se dostala zpěvačka LEONA MACHÁLKOVÁ (48) na rodinném setkání kvůli dědictví po zesnulém BOŘKU ŠÍPKOVI (†66). Sobotní rodinný oběd se změnil v konflikt a zakončen byl trestním oznámením pro napadení.

Za vlasy ne! Incident se odehrál mezi tátou Leony JOSEFEM a DALIBOREM ŠÍPKEM (29), Bořkovým synem z prvního manželství. Leona tvrdí, že probíhala normální debata, do které se její táta vůbec neměl plést.

„Ale něco se mu asi nezdálo a Dalibora zatahal výchovně za vlasy.“ To se pro změnu nelíbilo Šípkovi a strkanice byla na světě. „Dalibor se urazil a dal prostor emocím,“ popisuje zpěvačka a nechápe, proč šel potom na policii a oznámil napadení.

„Je to nesmysl. Vždyť jsme se pak normálně dál bavili!“ Dalibor je podle ní člověk, který si ne vždy uvědomuje dopad svého jednání. Oznámení o napadení mezitím potvrdila i mluvčí policie. Machálková nicméně věří, že se všechno vysvětlí i bez policie.

„Dědické řízení běží v přátelské atmosféře, všichni máme stejný postoj,“ přesvědčuje možná i sama sebe zpěvačka. Tohle asi bude ještě zajímavé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden