Můj kousek štěstí

Madla se dívá dopředu, minulost neřeší!

Můj kousek štěstí

České Sophii Loren leželi muži u nohou, ona si ale nakonec moc šťastně nevybrala

Nechybělo mnoho a stala se lékařkou. Osud z téhle dámy ale udělal jednu z nejkrásnějších hereček našeho filmového světa. Svou kariéru ukončila předčasně kvůli lásce.

Díky své ušlechtilé kráse se jí říkalo česká Sophie Loren. Její rysy italskou hvězdu také vzdáleně připomínaly. Už od malička měla jasno, čeho chce dosáhnout.

Věděla, že bude herečkou. S oblibou říká, že kdyby se narodila dnes, bylo by to opravdu „in“. Rodiče Marie Drahokoupilové (80) byli totiž v době jejího narození už v poměrně vysokém věku.

Nejspíš i proto byl její tatínek, stavební inženýr, poněkud konzervativní. Své holčičce sice po většinu života plnil, co jí na očích viděl, ale jak šlo o její budoucnost, nebyla s ním řeč. Její cesta za snem

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden