Můj čas na kafíčko

Magda Vašáryová prozradila, proč se po změně režimu rozhodla skončit s herectvím!

Můj čas na kafíčko

„Přes všechny úspěchy jsem se připravovala na dobu, kdy budu dělat něco jiného.“

Její tvář jsme vídali na plátnech kin i na televizních obrazovkách kdysi pravidelně. Pak se ale Magda Vašáryová (72) přestala před kamerou objevovat. Měla pro to svůj důvod.    

Její herecká kariéra skončila po listopadu 1989, ale díky svým rolím dodnes zůstává Magda Vašáryová v paměti diváků jako nestárnoucí legenda.

Nebyla přitom první v rodině, kdo se hraní věnoval. Vzor měla ve své starší sestře Emílii, která zůstala umění věrná, zatímco Magda dala později přednost diplomatické kariéře.

Brutální scénu natočila v šestnácti!

Magda vyrůstala v dobrém rodinném zázemí. Její tatínek byl profesorem literatury na střední škole. Jako inteligentní muž a oblíbený lidový vypravěč byl v padesátých letech dost nápadný, takže se o něj zajímala i Státní bezpečnost.

Kvůli tomu i Magda už jako malá dívka v šesti letech prožila první policejní výslech, což určitě mělo vliv na její budoucí postoje. Kvůli politickým problémům se stala její

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden