Moje sladké tajemství

Magická novoluní 2021

Moje sladké tajemství

Víme, kdy nastane nejvhodnější doba pro realizaci vašich plánů. Podívejte se!

K novoluní dochází pokaždé, když jsou Slunce i Měsíc ve stejném znamení. Je-li k vám příznivé, můžete začít něco nového a významného. Kdy nás čekají v roce 2021?

  1. ledna v Kozorohu

Nastává vhodný čas sepsat si seznam největších životních cílů a záměrů a pustit se do nich.  Kozorohy, Panny a Býky čekají poklidné dny a mohou dostat nečekanou nabídku ke spolupráci.

Vodnáři, Blíženci a Váhy by si měli dávat pozor, aby v tomto období zbytečně nikoho nesoudili, mohlo by se to obrátit proti nim. Zbytek znamení bude v tomto období vyhledávat samotu a připravovat se na nový rok.

  1. února ve Vodnáři

Vodnáře, Blížence, Berany a Střelce čeká velmi příznivý rok a v tomto období se mohou zaměřit na vše, co doposud odkládali. Vodnáři vládne Uran, planeta změn, která je

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden