Můj čas na kafíčko

Magická síla drahých kamenů

Můj čas na kafíčko

Aby léčivé kameny pomáhaly, je třeba umět si vybrat ty pravé a dobře o ně pečovat!

Magickou sílu kamenů využívali už naši dávní předkové na uzdravení fyzických, ale i psychických problémů. Jejich léčivé účinky vám mohou pomoci v mnoha oblastech života, ale pouze tehdy, když se je naučíte používat správně. Pomůžeme vám!

Dnes žijeme ve světě moderních technologií, a pro náš spokojený život je důležité spojení s přírodou. Jednou z možností, jak se na přírodu znovu „napojit“, je cesta skrze kameny. Už naši předkové využívali obrovskou sílu a energii léčivých kamenů.

Ty ovlivňují nejrůznější psychické i fyzické pochody v těle, mají schopnost uzdravovat a přinášet pozitivní energii. Kámen zasazený ve šperku plní i funkci okrasnou a ochrannou.

Ve starověku se z drahých kamenů vyráběly amulety a talismany, které lidé nosili na těle, uchovávali doma a byly součástí

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden