Komerční sdělení
Moje šťastná hvězda
Magická vánoční atmosféra z netradiční hmoty s výhodou navíc
Magická vánoční atmosféra z netradiční hmoty s výhodou navíc

Pokud budete řešit nákup dárků na Vánoce, k narozeninám, ke svátku nebo jiné příležitosti, neměli byste rozhodně přehlédnout následující řádky.

V nepřeberném množství dnešních dětských lákadel je často obtížné vybrat hračku, která má smysl a přitom bude děti bavit, aniž by se jim rychle omrzela. Reklamní kampaně jsou na každém kroku a snaží se vás přesvědčit, že ta inzerovaná hračka je ta pravá. Nejlepší asi je seznámit se s nimi podrobněji a udělat si vlastní úsudek.

Pokud máte doma školáky nebo malé děti ve školkovém věku, které jsou tvořivé nebo neposedné a stále je musí něco zaměstnávat, ožná vás zaujme inovativní, lehoučká, kuličková modelína Playfoam® (čti plejfoum), která se nám nedávno dostala „do rukou“.

Ta pomůže udržet vaší ratolest od telefonu nebo počítače na hony daleko a vaše rozčilování na uzdě. Jak to? Protože je velmi příjemná na stisk a dá se z ní vymačkat, uhníst, vyválet, zkrátka vymodelovat cokoli, co vaše kreativní dítko napadne. A to všechno opakovaně stále dokola. Modelína Playfoam® již stihla získat ocenění odborníků i sympatie veřejnosti v Česku i v zahraničí. Ne náhodou patří k oblíbeným hračkám u nás, ale také ve Velké Británii, Německu a dalších zemích Evropy. Velmi často ji můžete vidět také v mateřských šklolách.

Možná byste nečekali, že s modelovací hmotou můžete vytvořit kouzelnou atmosféru Vánoc, jenže s modelínou Playfoam® se Vám to zcela jistě povede! Úžasné výtvory, které se třpytí na světle nebo svítí ve tmě čekají na šikovné ruce. Postavičky, zvířátka i rostliny můžete nazdobit a dotvořit očičkama, peříčky a dalšími doplňky z velké kreativní sady Workshop set. Playfoam® je lehká jako pírko, takže zvládnete postavit i velké výtvory, aniž by se vlastní vahou bořily.

Tato netradiční hmota na vzduchu nevysychá a stále tvárná a nerozpadá se. Tvoří se s ní velmi podobně jako se sněhem, kdy jednotlivé díly zlehka stlačujete k sobě a vytváříte větší celky. Děti z ní snadno a rádi tvoří dle své neomezené fantazie a dospělí ji milují pro rychlý a snadný úklid. Barvy z jednotlivých částí jdou od sebe opět oddělit, nebo je smícháte v duhovou mozaiku.

Hmota je ideální pro dětijiž od 3 až do 8 let – je nealergická, netoxická a splňuje vysoké nároky na bezpečnost hraček.

A proč tedy mají tuto modelínu rádi i maminky a případně tatínkové? Ještě jsme totiž nezmínili jednu nespornou výhodu. Playfoam® nešpiní, nemastí a nepřilepí se na ruce ani koberec. Váš nábytek zůstává ušetřen nánosů a šmouh jako od běžné modelovací hmoty. Nepřidělá vám tedy práci s úklidem, a tak vám zbyde více času na kafíčko nebo oblíbený seriál. J

Na nedávném veletrhu hraček FOR KIDS v Praze – Letňanech bylo po vyzkoušení hmoty mnoho dětí i maminek překvapeno, že na dotek je modelína měkká a příjemná. Přestože někteří mělo pocit, že se lepí na ruce. Zůstává kůže suchá a bez známek jakéhokoliv znečištění. To samé platí i pro čistotu modelovací podložky, stolu nebo koberce, na kterém stály předváděcí stoly.

„Dejte však pozor však na levné napodobeniny, které se po chvíli rozpadají a pak nepříjemně lepí na ruce. Velmi často se k nám vracejí nespokojení zákazníci, kterým se kuličky rozpadly a nalepily úplně všude od nepodařených napodobenin,“ říká obchodní ředitel Marcel Pech z firmy Pexi, která PlayFoam® dodává na český a slovenský trh. 

Ceny různých druhů balení modelíny začínají již na 49,- Kč až do 1499,- za obří balení. Pro celou mateřskou třídu. Vzhledem k její opakované použitelnosti a dlouhodobé trvanlivosti je to velmi příjemné překvapení.

Pěnovou kuličkovou modelínu PlayFoam® pořídíte například v prodejnách hraček Pompo, Wiky i u dalších prodejců, nebo ve spoustě menších i větších e-shopů.

(Například na www.pexik.cz, www.4KIDS.cz a dalších)

Pokud chcete vědět vše o této výjimečné modelíně, klikněte na  www.PrvniModelina.cz

Distributorem pro ČR a SR je společnost Pexi, s.r.o., Praha .

Další článek
Související články
Návrat dětí do školy znamená, že přichází podzim a s ním i více času doma. Čím si ho zpříjemníte? Co nového se letos naučíte? Co třeba si konečně upéct domácí chléb? Znalosti, osvědčené rady a zkušenosti můžete získat na Biojarmarku, který se koná v sobotu 5. října v na dvoře Národního zemědělského muzea v Praze […]
Léto sice pomalu končí, ale stále je čas vychutnat si jeho poslední hřejivé paprsky a lahodné chutě. Než se rozloučíte s tímto kouzelným obdobím, dopřejte si doma ještě jeden výjimečný gurmánský zážitek. Představujeme vám recept na grilované hřebenatky s mangem, který sestavil kulinářský tým progresivní holistické wellness kliniky SHA. Tento lehký pokrm, jakým grilované hřebenatky […]
reklama
Velká hvězda přelomu osmdesátých a devadesátých let, a ve své době idol dívčích srdcí, skladatel, zpěvák a zakládající člen kapely Lucie, Michal Penk, se opět hlásí o své slovo. Společně se svou skupinou se rozhodl nastartovat opět koloběh věcí a vydává se na česko-slovenské turné. Stejně jako před lety dokázal svým krásným hlasem a příjemným […]
Nadcházející trendy v kosmetickém průmyslu mají vždy silný dopad a vyvolávají velkou pozornost. To platí i o nedávném odhalení nové kosmetické řady od značky Sain, které se uskutečnilo 6. června v nádherných zahradách pražského hotelu The Grand Mark. Právě zde byly nejenže představeny nové produkty, ale akce také posloužila jako příležitost k oslavě dlouhodobé spolupráce […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz