Moje chvilka pohody

Magické číslo mě ochraňuje

Všechny dobré věci v mém životě mají společného jmenovatele. Věřím, že mě moje kouzelné číslo bude chránit až do konce života!

Nikdy jsem na sudičky ani jiné tajemné věci nevěřila. Jedna zvláštní náhoda ale stejně celým mým životem prochází. Mám číslo, které mě ochraňuje. Přesněji řečeno je to dvojčíslí, které mi přináší skutečně jenom samé dobré věci.

Jenom shoda náhod?

Přemýšlela jsem, jestli mám napsat, o jaké dvojčíslí se jedná, ale trochu se bojím, že by mohlo přestat fungovat. Zůstanu tedy pověrčivá a nezveřejním ho. Je to každopádně číslo, které mě doprovází opravdu od narození, protože označuje den, kdy jsem přišla na svět a dokonce i hodinu. Ve stejný den, jen jiný měsíc a rok, se narodil i můj manžel, ve kterém jsem našla toho nejlepšího životního partnera. V den se stejným číslem se konal i náš svatební den. To samozřejmě nebyla náhoda, takhle jsme se s Josefem rozhodli. Nějaké kouzlo v tom ale muselo být, protože po týdnu dešťů a zamračené oblohy právě ono ráno poprvé znovu vyšlo slunce.

Unikla jsem smrti

S Josefem jsme spolu měli celkem tři děti. Každé z nich se narodilo dnem, začínajícím mým zázračným číslem. Tehdy už jsem věřila, že je v tom nějaké dobré kouzlo. Takové náhody se přece nestávají! Další životní události mi ochrannou funkci mého čísla jenom potvrdily. Stala jsem se například účastnicí děsivé autonehody a vím, že jsem ji přežila jen proto, že ono číslo máme na poznávací značce našeho vozu.

Příjemná výhra

O pár let později jsme pak s manželem vyhráli ve sportce. Nemusím snad dodávat, že tiket obsahoval i to „moje“ číslo. Nebyly to žádné miliony, ale částka to byla natolik slušná, že jsme mohli jet celá rodina k moři.

Věřím v jeho ochranu

Když o tom některým lidem vyprávím, tak mi buď nevěří, nebo se mi vysmívají, že jsem pověrčivá a přikládám význam něčemu, co je jen řetězcem věcí, které spolu nesouvisejí. Nechávám je při tom, protože mě život přesvědčil, že magie čísel skutečně funguje. Je mi jasné, že v životě se nakonec může stát cokoliv, ale jeden den v měsíci se cítím vždycky naprosto chráněná: ten den, který začíná číslem, kdy jsem se narodila.

Ilona J. (53), Klatovy

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden