Můj čas na kafíčko

Magické podzimní čarování

Můj čas na kafíčko

Podle našich předků a starých Keltů byl podzim dobou splněných přání.

Schází vám slunce a potřebujete nabrat v čase plískanic sílu? Podzim nám dává zabrat a přivádí nás na chmurné myšlenky. Naučte se jim čelit stejně jako lidé před stovkami let. Jaká podzimní kouzla vám v duchu starých Keltů mohou být nápomocná?

Je na čase se smířit s tím, že sluneční síla už je pryč, a přijmout podzim. Rok má svůj přirozený běh a nostalgie k podzimu patří. V podzimním období bychom se měli obracet ke svému nitru, ke své duši.

Je to takové zastavení v čase, zkrátka ideální doba na to, abyste se mohla vyrovnat s minulostí. V běžném denním shonu má člověk tendence házet vše za hlavu, některé události je ale nutno přijmout a najít rovnováhu.

Najděte v podzimu půvab

Přichází čas na to rozloučit se s minulostí a přivítat budoucnost. A to chce chvíli zastavit se. Už staří Keltové skládali vždy na začátku

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden