Moje šťastná hvězda

Magický červenec

Na co si určitě dát pozor?

Vztahové věci se nedají dobře řešit, nejdeme-li k podstatě věci. Červenec se dá považovat za ideální období pro jejich narovnávání a harmonizaci. Pro vykonání odpovídajícího rituálu je nejlepší čas v období úplňku a novoluní.

Jak na červencové rituály?

Můžete se věnovat veškerým magickým úkonům, které posílí rodinné vztahy a lásku. Poslední týden v červenci se můžete zaměřit i na práci a kariéru. V každém případě soustřeďte svou energii na sebe, zklidněte se a pracujte s vědomím, že pouze vy máte tu moc některé věci změnit.
To, co je však nejdůležitější, je správné stanovení si cílů. Je velice důležité vážit slova a je tedy vhodné si předem sepsat vše na papír, oč vlastně chcete žádat, po jaké změně toužíte a klidně si vše můžete vyzkoušet nanečisto. Jste-li připravení, tak si vytvořte finální formulku, a tu autosugescí přeneste do svého podvědomí.

Soustřeďte se na červencového úplňku

Vyslovujte jména svých blízkých, kterých se má rituál dotýkat, a dále pokračujte přáním, které má vaše vztahy posílit nebo napravit. Pusťte si harmonizující hudbu. Zavřete oči a formulku několikrát opakujte při zapálené svíčce, která musí mít zelenou barvu. Při rituálu si představujte, co hezkého a příjemného byste se svými blízkými chtěli zažít, klidně popusťte uzdu fantazii a v duchu či polohlasně si opakujte: „Velmi dobré vztahy mne provázejí každý den, a to mne naplňuje. Je to skutečné, není to sen! Za vše děkuji.“ Zaklínací formulku klidně opakujte několikrát a hlavně nikdy nezapomeňte poděkovat!

Vliv červencového úplňku

Úplněk ve znamení Kozoroha můžete očekávat 9. července v 6 hodin a 6 minut. Citlivější budete mít páteř, velké klouby, svaly, šlachy, vazivo, slezinu, ale také kůži i vlasy. Rozhodně byste neměli na tento den plánovat lékařské zákroky, raději je odložte, pokud se nejedná o akutní život zachraňující úkony. Určitě můžete vyrýpávat a sušit kořeny bylin, ale žádné jiné části rostlin. Zahrádku tento den nechte naprosto odpočívat, jen jí dopřejte vodu, pokud si ji žádá. Novoluní přijde 23. července v 11 hodin a 45 minut a ovlivní nejvíce vaše srdce, aortu, krevní oběh a krevní tlak. Opět nechte zahradu odpočívat, nic nepřesazujte ani nesázejte. Ošetřit můžete pouze nadzemní části keřů a stromů. Jinak by hrozilo, že vám rostlinky zajdou nebo se jim bude minimálně špatně dařit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden