Můj kousek štěstí

Magie bylinek a koření

Využijte jejich moc

Každá rostlina má svou čarovnou moc a dokáže nejen hojit rány a léčit nemoci, ale také nám skvěle poslouží při různých magických rituálech. Musíte jen správně vnímat její vibrace.

Už při samotném sbírání byste měly rostlinku zaříkávat. Všechny mají totiž neutrální energii a tu potřebnou jim dodáte právě svým přáním a svou vlastní energií. Při jejich sběru se tedy soustřeďte na to, k čemu by měly posloužit, a v duchu nebo nahlas si to opakujte. Tím správně nasměrujete energetické vibrace.

Kdy sbírat bylinky?

Stačí krátká chvilka rozjímaní s danou rostlinou a v konečcích prstů její vibrace ucítíte. Velmi silný účinek mají bylinky nasbírané o letním slunovratu nebo při srpnovém úplňku.

Jak si vybrat ty správné?

Rostliny volíme s ohledem na jejich povahu. Výrazně žluté květy odpuzují zlé duchy, bytosti s nekalými úmysly a všechny negativní energie. Velmi podobné účinky mají také červené plody.

Pokud se dostanete do finanční tísně a potřebujete si přivolat peníze, poslouží makovičky plné máku, čtyřlístek nebo červený květ jetele. Sušený pelyněk podporuje psychické schopnosti a ochraňuje proti prokletí. Když k němu přidáte santálové dřevo, vznikne tím magický dým, který nám umožní astrální projekce, prorocké sny anebo snadnější navázání kontaktu s přírodními duchy. Jestli potřebujete ochránit na nějaké daleké cestě, zkuste si přibalit talisman naplněný sušeným pelyňkem rozdrceným na prášek.

Multifunkční heřmánek

Z rostlinek můžete vytvořit květinové vazby, bylinné odvary, oleje, masti, koupelové směsi nebo bylinkové polštářky.

Dají se vyrobit také talismany, figurky nebo amulety. Během rituálu, při němž byste se měly vyvarovat používání kovových předmětů, se energetická vibrace rostlin uvede do souladu s tou vaší a hlavně také s myšlenkou zaměřenou na konkrétní cíl.

Máte-li pocit, že se vám nic nedaří, házejte jednotlivé květy heřmánku do ohně a přitom myslete na něco veselého. Heřmánek dokáže také přivolat peníze. Než se pustíte do něčeho, co by vás mohlo dovést k bohatství, umyjte si ruce vlažným heřmánkovým čajem a myslete u toho na úspěch. Bylinka patří také mezi ty léčivé. Ideálně funguje například na problémy s trávením, tiší bolesti nebo záněty kůže. A je skvělá i pro relaxační aromaterapii.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden