Můj kousek štěstí

Mahulena Bočanová: Alarmující zdravotní problémy!

Herečka těžce zkoušená osudem nevychází z problémů. Co se to na ni zase řítí? Při vší úctě, už není nejmladší, a tak se u ní projevují zdravotní problémy související s přibývajícími léty.

"Hned po Novém roce jsem jela s dcerou Márinkou na týden do lázní, potřebovala jsem si dát do pořádku koleno," svěřila se Mahulena. Evidentně platí daň z hříchů mládí, kdy hodně, možná až přehnaně tancovala, a kolena dostávala zabrat.

Když připočítáte spoustu pohybu na jevišti, což je u hereckého povolání samozřejmostí, je jasné, že kolenní klouby trpí. Co horšího, hraje tu roli také zlověstná dědičnost. Zdravotní problémy s koleny trápily také Mahuleninu babičku i maminku.

"My na to celá rodina trpíme," posteskla si atraktivní tmavovláska. "A já, když se drápu doma do schodů, už taky slyším, jak mi kolena vrzají," říká s očima rozšířenýma hrůzou. Tohle se opravdu nedá podceňovat, Mahuleniny bolesti se zhoršují, už si ani nemůže sednout třeba na bobek.

Hrozí jí operace. Jediné, co zatím pomáhá, je vstřikování plazmy. Snad by pomohl i klidový režim, ale to na energické umělkyni nikdo nemůže chtít. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden