Můj kousek štěstí

Mahulena Bočanová: Další mladík na obzoru

Opuštěná dlouho nebyla! Herečce Mahuleně Bočanové (51) se kompletně zkřížily plány. Život si s herečkou Mahulenou Bočanovou pěkně zahrává. V lásce se jí už dlouho nedařilo. Vztah s bohatým podnikatelem Karlem Janebou (49), který považovala za velmi silný a intenzivní, jí nevyšel a zřejmě do ztracena vyšuměla i její poslední láska, o které mluvila.

Zřejmě právě proto se herečka upnula raději na domácí mazlíčky. "Můj pes může všechno. Je to člen rodiny," říká s tím, že ji čtyřnohý kamarád nechce pouštět ani do její vlastní postele. A rozhodla se pořídit si dalšího chlupáče.

Budu si užívat jen zvířecí lásky, protože to věrné nevinné stvoření mě nikdy nezradí. Nejspíš tak přemýšlela. Jenomže jako řízením osudu se ve chvíli, kdy to s hledáním toho pravého vzdala, na ni začali lepit muži jako vosy na med.

Toho si mohli všimnout i všichni přítomní na nedávném večírku, kam Mahulena dorazila. Byla neustále obklopena muži, zejména těma mladými. "Jeden mladičký známý zpěvák, prozradím jen, že se jmenuje Honza, tam Bočanovou přímo okatě balil.

Nedalo se to přehlédnout. Velmi za to Mahulenu obdivuji, jak po ní i v jejích letech všichni muži doslova šílí," líčila své dojmy zpěvačka Victoria (34), která byla na akci s ní. Možná je tedy jen otázkou času, kdy se Bočanová pochlubí s nějakým novým mladým přítelem.

Ostatně nebyla by v showbyznyse ani první ani poslední dámou ve zralém věku, která by randila se zajíčkem. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden