Moje šťastná hvězda

Mahulena Bočanová: Dcera jí zase překazila plány

Rodinné trable pokračují! Herečka MAHULENA BOČANOVÁ (51) koupila zájezd k moři, na který ale neodletěla! Nechala ho kvůli dcerce MÁRINCE (17) propadnout. Jen pár dní před odletem se totiž dozvěděla, že let je naplánován na noc, a to pro ni byla nepřekonatelná překážka.

Nemá právo na vlastní život?

Cestovat mělo pět dospělých plus děti. Ty prý, včetně Márinky, nemohou ovšem létat v noci, protože by nespaly a byly příliš unavené! Proto zájezd všichni, včetně Bočanové, raději stornovali s tím, že si najdou nový, takový, kdy se poletí ráno nebo přes den. Herečka se těšila na dovolenou, ale zase se musela přizpůsobit své dceři! Jako už tolikrát v životě. Vždyť sama nedávno přiznala, jaké s ní má starosti. Musí s ní být ve dne v noci a splnit jí každé její přání, nebo by bylo zle. A to Bočanová nechce. Dcera je pro ni to nejdůležitějí. Mnozí její kolegové se ale ptají, zdali je skutečně správné se tolik omezovat a opakovaně upozaďovat svůj soukromý život.

Smůla ve vztazích

Když si kvůli Márince nemůže ani naplánovat dovolenou, jak by si pak mohla najít pořádného chlapa? S těmi má totiž dcera také problém. Když si její maminka nějakého najde, ukrutně na něj žárlí! Nemá jí kdo pomoct a ona o žádnou pomoc ani nestojí. Dcera je z jiných lidí nešťastná. A tak je docela dobře možné, že se kvůli ní jednoho dne bude muset Bočanová vzdát i svých kamarádů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden