Můj kousek štěstí

Mahulena Bočanová: Falešná účetní jí poničila život

Nic netušící herečka Mahulena Bočanová (48) se stala obětí falešné účetní. Ta ji údajně připravila o velmi slušnou sumičku. "Mahu" lstivou ženu považovala za důvěryhodnou kamarádku, a tak uvítala její snahu vypomoci s vedením financí.

Netušila, že falešná účetní bude namísto Mahuleninu kontu vydatně pomáhat své vlastní kapse, kterou si tedy vskutku, jak se lidově říká, namastila. Využila toho, že umělci bývají bohémsky založení a poněkud nepraktičtí lidé, kteří do finančních záležitostí, byť vlastních, zas tak nevidí a ještě rádi přenechají jejich správu někomu jinému.

Protřelá dáma si nechala Mahuleniny honoráře posílat – na svůj účet. Umělci na čísla tolik nehledí, matematika nebývá jejich silnou stránkou. A proto si herečka delší dobu nevšimla, že se "kamarádka" proměnila ve straku zlodějku.

Mahulena podala na podvodnici trestní oznámení, ale kdo může vědět, zda se jí peníze vrátí? Je samoživitelka a nemůže myslet jen na sebe, ale především na svou dceru Márinku (15). Tak to se teď nebohá herečka asi nezastaví, bude se muset pořádně otáčet. Zůstaly jí oči pro pláč a dluhy na krku. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden