Moje šťastná hvězda

Mahulena Bočanová: Kdo je její největší nepřítel?

Jiné to s ní prý už nebude

Tím, že je MAHULENA BOČANOVÁ (50) už nějaký ten pátek bez partnera a na všechno je tak sama, naučila se ve všem být samostatná. Umí si vyměnit žárovku, přitlouct hřebík a zvládá i mnoho dalších mužských prací.

Záchvaty paniky

Je však jistá věc, která je pro herečku španělskou vesnicí. A tou je technika. „Chtěla bych rozumět elektronice, a když vypnou proud, umět všechny ty věci zapnout, nastavit hodiny a Marině umět pustit hry na naší debilní televizi,“ líčí Mahulena s tím, že je na ni jejich televize natolik moderní, že ji pomalu ani neumí zapnout. „Už pět let používám jen pět kanálů, protože když to po mě chce něco přenastavit, chytnu paniku,“ dodává sympatická herečka.

Lze se jí jen dovolat

Jelikož se s elektronikou Bočanová nekamarádí, raději si před lety zrušila i e-mail, který je v dnešní době nezbytnou součástí dennodenní komunikace. „Fakt nechci mít doma něco, kam vám píšou cizí lidi a vás to prudí,“ má jasno herečka, kterou když někdo potřebuje sehnat, sežene ji prý na telefonu. „Scénáře mi zase produkce vozí taxíkem a hází mi je přes plot,“ líčí dost barvitě sympatická Mahulena.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden