Moje sladké tajemství

Mahulena Bočanová: Muže si do domu už nikdy nepustí!

Chlapi ji jenom „prudí“. Má jich už dost!

Mahulena Bočanová (50) na muže prý po mnoha milostných zklamáních nezanevřela, nic jim ale už zadarmo nedaruje. K tělu si je pustí ráda, domů jí ale žádný nesmí.

Jestli prý někdo tvrdí, že má herečka Mahulena Bočanová (50) smůlu na muže, strašně se plete. Muži mají podle jejích slov spíš smůlu na ni. Je poměrně dost náročná, navíc její srdce v posledních letech připomíná nedobytný hrad.

Své by o tom mohl vyprávět třeba bývalý partner Karel Janeba (49). Když už se totiž najde někdo natolik odvážný, aby se o její přízeň pokoušel, čeká ho hodně drsná cesta po strmých schodech jejích milostných nezdarů.

Navíc ti, kteří během ní neodpadnou, zdaleka vyhráno nemají. Herečka se totiž zřejmě poučila ze svých chyb, kterých se ve vztazích v minulosti dopouštěla, a než si někoho pustí blíž, pořádně ho prověří. Otázkou je, jestli tím muže od sebe tak trochu neodhání.

Samoty se rozhodně nebojí

Je to mnohdy právě strach ze samoty, který nutí člověka pouštět se bezhlavě do vztahu. To ale v případě Mahuleny opravdu nehrozí.

Jak sama říká, zažila už hodně – bolestivé ztráty nejbližších, rozmasakrované srdce na padrť a stále dýchá, směje se a užívá si života. „Nebojím se ani samoty. To, že bydlím sama, je prý její rozhodnutí, takhle jí to vyhovuje. „Raději vydechnu ty poslední vteřiny života sama, než aby mě doma někdo ještě 30 let prudil,“ šokovala svým nedávným prohlášením.

Nedává mužům na vybranou

Mohlo by se zdát, že Bočanová zanevřela na lásku a ctitele vodí za nos. Pravda je ovšem taková, že se lásce nebrání, naopak. „Zamilovat se je zázrak,“ rozplývá se. Muž ale musí přijmout pravidla hereččina života a přistoupit na oddělené domácnosti.

Bočanová a její dcera Márinka (16) jsou totiž prý zvyklé na svůj klid a soukromí a po deseti letech samoty na tom nehodlají nic měnit. Nebude toho ale jednou litovat, až jí dcera vyletí z hnízda?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden