Moje šťastná hvězda

Mahulena Bočanová: Muže si domů nepustí

Už kdysi se nechala MAHULENA BOČANOVÁ (51) slyšet, že umí žít i bez mužů. A mnohdy je to dokonce i jednodušší. Pro sebe i svou dcerku MÁRINKU (17) chce jenom to nejlepší. A to znamená život bez mužů. Nebo spíše bydlení bez mužů.

Nechce žádný vážný vztah

Během posledních let údajně vystřídala hned několik mužů, ale nikdy neměla potřebu žádného z nich oficiálně představovat. „Pořád s někým jsem, ale nemám v sobě vnitřní pocit, že s ním budu do konce života, proto mi přijde zbytečné toho člověka představovat,“ prozradila minulý rok. Od té doby uplynulo spoustu času a leccos se také změnilo.

Herce za partnera? Ani náhodou!

Její nejbližší tvrdí, že teď je sama a s nikým se pravidelně neschází. Její poslední vztah podle všeho zase nedopadl nijak valně, a tak na muže Bočanová zanevřela. Zařekla se, že už si k sobě domů nikdy žádného chlapa nevezme. Neznamená to, že by o lásku úplně nestála, ale na vážné vztahy, jejichž součástí je i společné bydlení, už prý zkrátka nemá. Také prozradila, že by nikdy nechtěla mít vztah s herci. To je pro ni tabu. A navíc je její dcerka natolik citlivou duší, že se hned tak s někým nesžije.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden