Můj kousek štěstí

Mahulena Bočanová: Nakupuje jako šílená

Jednoduchý život rozhodně nemá. O tom, že se nenarodila pro manželství, je už léta přesvědčena. Občas přizná, že s někým chodí, brzy prohlásí, že je to jen dobrý kamarád.

Většinou pobývá Mahulena Bočanová (49) jen s dcerou Márinkou (15) a veškeré praktické starosti o domácnost a živobytí spočívají na jejích bedrech. Kdysi dokonce uvažovala o adopci dalšího dítěte, protože má děti upřímně ráda, ale netroufla si.

Ostatně fakt, že nežije v kompletní rodině, hrál proti ní. Zkrátka Mahulena sem tam potřebuje radost ze života. A přiznejme si, že žádná jiná činnost nerozveselí rozpolcené ženské srdce tak, jako utrácení peněz na nákupech.

Dřív nakupovala oblečení, později věci do kuchyně, teď je pro ni největší radostí pořizovat nábytek a dekorace do domu a na zahradu. Vyrazí-li do města, je jí pak už líto něco si nekoupit. Hrozí snad nebezpečí, že černovlasá dcera známého architekta začne být na "shoppování" závislá? Zběsile nakupující ženy končívají u psychiatrů a rovněž jejich peněženky splasknou.

Hrozí dluhové pasti. Musíme věřit, že tmavovláska si najde také jiné radosti, méně nebezpečné..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden